Collectie frima
Image default
Society / Law

Advocaat in Ede gezocht?

Advocaat in Ede gezocht? Vallei Advocaten en Mediators is hier om te helpen. Wij zijn niet alleen krachtig in ervaring, maar ook in onze daden. Neem bijvoorbeeld het personen- en familierecht. Bij dit soort zaken is het van belang om mensen te hebben met deskundigheid. Gelukkig hebben onze advocaten en mediators dit, zij staan u bij in allerlei soorten kwesties die te maken hebben met personen- en familierecht. Om een paar voorbeelden te noemen: echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen. Dat zijn echter niet de enige velden waar onze medewerkers deskundig in zijn, en een expertise in hebben.

Krachtig in ervaringen en daden

Wij van Vallei Advocaten zijn dus krachtig in onze ervaringen en daden, en dat zal u als klant meemaken, wanneer u voor ons als uw advocaat in Ede kiest. Onze deskundigheid zal u helpen bij al uw problemen omtrent personen- & familierecht, want juist in dit vakgebied is er vraag naar deskundigheid. Ook onze mediators kunnen u helpen met alle kwesties waar u zich in bevindt. Denk hierbij aan een echtscheiding, alimentatie of andere omgangsregelingen. Wij begrijpen dat het niet leuk is om in deze situatie te zitten, en zullen het dus niet voordoen alsof het allemaal goed gaat komen. Uw leven is in één klap omgegooid, en daar heeft u tijd voor nodig om goed mee om te gaan.

Advocaat in Ede voor ondernemingsrecht

Ook voor ondernemers die juridische vragen hebben, staan wij klaar als uw advocaat in Ede. Wat zijn een aantal zaken waar wij van dienst bij kunnen zijn? Denk aan fusies, overnames, conflict tussen aandeelhouders, of juist bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersovereenkomsten, wij kunnen het allemaal. We hebben het geluk om medewerkers te hebben die ieder gespecialiseerd zijn in of personen- en familierecht, of arbeidsrecht of ondernemingsrecht.

Kies voor Vallei Advocaten

Zoals u merkt, zijn er een heleboel verschillende expertises waar onze advocaten en mediators in gespecialiseerd zijn, en u mee kunnen helpen. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan naar het nummer dat op onze website staat, en dan kunnen we meteen contact leggen. Laat ons u helpen, bel vandaag nog.