Collectie frima
Image default
Society / Law

Vink Fiscale Advocatuur

U weet dus dat u met fiscale vragen en fiscaal advies goed terecht kunt bij Vink Fiscale Advocatuur. Wij geven u fiscaal advies op maat, en proberen in het onderzoeken van uw probleem en het aanbieden van oplossingen precies de knelpunten voor uw geval in kaart te brengen. Hierbij denken we steeds creatief na over alle mogelijkheden, en blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen, dat is in ons geval doorslaggevend. Wanneer het handig is, werken we graag samen met andere dienstverleners, bijvoorbeeld in het ondersteunen van uw accountant bij de verwerking van de fiscale positie in de jaarrekening of uw notaris bij het opzetten van de door u gekozen ondernemingsstructuur.

Second opinion bij Vink Fiscale Advocatuur

Bij Vink Fiscale Advocatuur kunt u ook terecht voor een second opinion, wanneer u niet zeker weet of u het eens bent met een uitkomst. Wij kijken graag naar een fiscaal advies voor u om te kijken of alles in orde is. Op deze manier voorzien we u gelijk van een frisse blik op het fiscale vraagstuk waar u mee zit. Daar helpen we gewoon mee.

Fiscale bezwaar- en beroepsprocedures

Ook wanneer het gaat om bezwaar- en beroepsprocedures kunt u terecht bij Vink Fiscale Advocatuur. Bent u het bijvoorbeeld niet eens met een belastingaanslag of een beschikking van de Belastingdienst? Dan kunt u daar bezwaar tegen maken, maar ook dan kan het voorkomen dat de Belastingdienst uw bezwaar afwijst, of niet uw standpunt volgt. Wanneer dit voorkomt kunt u in beroep gaan bij de rechtbank, en zelfs wanneer die niet slaagt kunt u nog in hoger beroep bij het gerechtshof. In het begin is niet per se een advocaat nodig, en kunt u de procedure zelf volgen. Echter, wanneer het gaat om het voeren van fiscale procedures dan is de kennis van een advocaat echt onmisbaar. Wij beschikken over de fiscale kennis en de ervaring om hoogwaardige bijstand te verlenen voordat het allemaal begint en tijdens de procedure. U kunt ook naar ons toekomen wanneer u graag een frisse blik wilt krijgen voor uw zaak, of wanneer u vastloopt.