Collectie frima
Image default
Society / Law

Mediator nodig in Den Helder?

Heeft u een mediator nodig in Den Helder voor bijvoorbeeld een echtscheiding, een conflict in de familie, op uw werken of tussen vennoten? Wij kunnen u hierbij helpen. Conflicten kosten vaak veel negatieve energie, tijd en geld en ze kunnen veel spanning opleveren. Met behulp van een mediator komt u vaak veel sneller en prettiger uit een conflict.

Wat doet onze mediator in Den Helder?

Wanneer u een mediator in Den Helder inschakelt krijgt u hulp bij het oplossen van conflicten. Onze mediators hebben ervaring op verschillende terreinen en kunnen daarom altijd passend advies geven in uw conflictsituatie. Mediation is een manier om weer in gesprek te gaan met de partij waarmee u in conflict ligt. Het is een vrijwillig traject waarbij partijen, samen met een onafhankelijke derde partij, aan tafel gaan om te werken aan een uitkomst die voor beide partijen aanvaardbaar is: u werkt zelf aan een oplossing, maar daar krijgt u deskundige hulp bij. Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Beide partijen moeten samen aan een oplossing willen werken.

Het proces

Wanneer u met ons aan tafel gaat zitten bieden wij u in een rustige en veilige setting alle ruimte voor uw verhaal. Wij helpen u om uw belangen boven tafel te krijgen en samen met u aan een oplossing te werken. U krijgt tijdens het proces mogelijkheden aangereikt waarmee u samen tot werkbare afspraken komt. Dit kan voorkomen dat uw zaak bij de rechter wordt gelegd. De rechter doet namelijk uiteindelijk een bindende uitspraak. Deze uitspraak wordt aan u opgelegd. Mediation gaat vaak sneller, is goedkoper en vooral ook prettiger.

Onze specialisaties

Trust Mediation bestaat uit twee gedreven MfN registermediators met ervaring op verschillende terreinen. Wij hebben ons gespecialiseerd in familiemediation, ouderschap na (echt)scheiding, arbeidsmediation, businessmediation en overheidsmediation. Daarnaast zijn wij werkzaam in de buurtbemiddeling. Wij vinden het belangrijk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Een burenconflict kan het woongenoot ernstig aantasten. Wanneer ruziënde partijen de wil hebben om het conflict samen op te lossen, kunnen zij kosteloos een beroep doen op Buurtbemiddeling Den Helder. Heeft u vragen over Trust Mediation, neem dan een kijkje op onze website of neem contact op voor alle mogelijkheden.