Collectie frima
Image default
Society / Law

Kartonnen opbergdozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal vindt u diverse kartonnen opbergdozen. In onze voorraad vindt u meer dan 2500 verschillende formaten. Om de juiste formaat te vinden, kunt u gebruik maken van onze ‘Dozenzoeker’. Deze vindt u op onze website. Met onze dozenzoeker heeft u binnen no time de juiste afmetingen gevonden. Heeft u toch liever andere afmetingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw bestelling op maat te laten maken. Als u een bestelling op maat wilt laten maken, kunt u bij ons de gewenste afmetingen doorgeven. Dit kan bij een bestelling vanaf vijftig dozen. Voor de exacte mogelijkheden, raden wij u aan om te kijken op onze website of door telefonisch contact op te nemen met de Dozenhal. Echter begrijpen wij dat u voor geen verrassingen wilt komen te staan daarom kunt u altijd vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij de Dozenhal vinden wij het belangrijk om zo toegankelijk mogelijk te zijn naar onze klanten.

Nieuwe en gebruikte kartonnen opbergdozen

Bij de Dozenhal vindt u diverse nieuwe én gebruikte kartonnen opbergdozen. U kunt deze dozen alleen in grote partijen kopen voor een mooie en scherpe prijs. Onze nieuwe dozen en gebruikte dozen zijn beide van zeer uitstekende kwaliteit. Alle gebruikte dozen worden vooraf gescreend zodat u niet een doos krijgt met beschadigingen. Een gebruikte doos noemen wij ook wel een ‘groene doos’ omdat deze dozen een duurzamer alternatief zijn op een nieuwe doos. Wij vinden het belangrijk om niet een doos na één keer gebruik direct weg te gooien. Het is een grote ontlasting voor het milieu als men ervoor kiest om een doos her te gebruiken. Elke ton golfkarton dat wordt hergebruikt bespaart namelijk meer dan twintigduizend liter aan water, 2026 kilometer aan brandstof voor auto’s, 266 kilogram aan luchtverontreiniging en zelfs meer dan 3m3 stortcapaciteit. Genoeg redenen voor ons als bedrijf deze groene dozen aan te bieden.

Snelle levering

Als u kiest voor de Dozenhal dan kiest u voor een zeer snelle levering. Doordat wij de bestellingen leveren met ons eigen transport kunnen wij in vele gevallen uw bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgen.