Collectie frima
Image default
Society / Law

Voor eens en voor altijd beslist

Er zijn verschillende studies geweest naar wie het beste kan autorijden, de man of de vrouw. Iedere studie gaf een ander oordeel, maar is dan ook getest op andere onderdelen. Wat we wel kunnen stellen is het feit dat de vrouwen veiliger rijden dan de mannen. Over het algemeen dan. Wanneer we kijken naar het aantal afgelegde kilometers, per miljard afgelegde kilometer rijden slechts 1,67 vrouwen zich dood tegenover een 2,91 mannen, tenminste als je naar het totale plaatje kijkt. Dit komt door het feit dat de vrouwen gewoonweg veiliger en rustiger rijden. Mannen rijden over het algemeen wat harder en onvoorzichtiger, ze zijn zeer zelfverzekerd van zichzelf in het verkeer en dit slaat regelmatig door naar overmoedigheid, hierdoor ontstaan er sneller en eerder ongelukken. Dit laatste wil niet zeggen dat de vrouwen minder zelfverzekerd op de weg rijden, maar ze zijn voorzichtiger.

Dit is ook te zien tijdens het inparkeren van de auto. Dit doen de mannen weliswaar wat sneller dan de vrouwen maar maken hier ook sneller ongelukken dan de vrouwen. De mannen zijn sneller met het inparkeren maar dit heeft wel als gevolg dat de auto vaak niet helemaal recht en netjes in het parkeervak staat, daarnaast staan zij ook vaker tegen de ander auto aan of maken zij een botsing met een paaltje of lantarenpaal. Door het feit dat de mannen wat gehaaster zijn, zien zij vaak ook parkeerplekken over het hoofd en moeten dus vaker een rondje rijden om een parkeerplek in het bezit te krijgen. De dames doen er gemiddeld gezien twee seconden langer over maar zijn daarbij wel een stuk voorzichtiger en kunnen eerder een parkeerplek vinden. Daarnaast staat de auto van de dames ook netter in het vak en maken veel minder brokken met het inparkeren dan de mannen.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. En voor degene die helemaal een drama zijn met het inparkeren voor zowel de mannen als de vrouwen, bestaat er ook een achteruitrij camera of een achteruitrijcamera draadloos. Deze zijn gemakkelijk te installeren in de auto, en op deze manier kan er gemakkelijker ingeparkeerd worden met als gevolg minder ongelukken.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Schouten Advocaten staat voor deskundig advies

Software is tegenwoordig niet meer weg te denken

admin

U kunt meer tijd vrij maken voor uw passie