Collectie frima
Image default
Society / Law

Uiterlijk is belangrijker geworden

Steeds meer mannen vinden de verzorging van het uiterlijk ook belangrijk geworden. Dat vrouwen dit al deden was eigenlijk al bekend, maar nu hechten de heren ook steeds meer waarde aan het uiterlijk. Het haar moet goed zitten en gaan daarvoor vaak naar de kapper, soms wel een maal in de week. Daarna is de baard aan de beurt, tenminste als men daarover beschikt. Het moet allemaal goed zitten en men besteed er steeds meer geld aan uit om er maar goed uit te zien.

Toch is het zo dat het bij de mannen wat gemakkelijker, sneller en goedkoper is en gaat. Het naar de kapper gaan per keer kost stukken minder dan bij de dames, en het onderhouden van de baard kan allemaal zelf. Wanneer de baard en het haar goed zitten zijn de heren eigenlijk klaar in de badkamer. De dames hebben nog een heel schilderwerk te gaan en moeten nog make-up op doen. Het haar doen alleen al kost waarschijnlijk al meer tijd dan dat de heren in totaal bezig zijn.

Maar niet iedereen is gezegend met een mooie bos haar. Sommige mensen zowel de dames als de heren hebben last van veel haaruitval of dun haar waardoor het haar futloos is en het lijkt alsof zij weinig haar hebben. Hier zijn verschillende truckjes voor om het voller te laten lijken dan dat het is. Een daarvan is het touperen van het haar, toch is dit niet ideaal, dat komt door dat je eigenlijk heftige klitten maakt in het haar, en het niet al te best is voor het haar. Daarnaast kan het sneller gaan afbreken. Een ding kunnen we zeker zeggen en dat is doe het niet in een staartje, waarschijnlijk komt er een ieniemienie staartje uit.

Toch kan je ook een permanente actie uitvoeren waardoor je beter, voller en sterker haar krijgt. Doormiddel van een haaruitval behandeling of een haargroei behandeling kan ervoor gezorgd worden dat dat kleine staartje een stuk voller is, en niet lijkt.

 

http://clinic63.nl/

Gerelateerde artikelen

Online loonadministratie

U kunt meer tijd vrij maken voor uw passie

Vink Fiscale Advocatuur