Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Geef hoofdpijn geen kans dankzij fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag

Merkt u dat u regelmatig last heeft van hoofdpijn en bent u benieuwd of fysiotherapie bij een praktijk in Den Haag hier verlichting in kan brengen? Dan is het antwoord volmondig ja! Hoofdpijn kan namelijk vele verschillende oorzaken hebben, variërend van stressgerelateerde klachten tot verborgen blessures. Wist u bijvoorbeeld dat fysiotherapie gericht op ademhaling, een specialisatie bij Fysio Centrum in Den Haag, al ontzettend veel verlichting kan brengen voor hoofdpijn? Ademhalingstherapie wordt dan uitgevoerd in combinatie met ontspanningstherapie, voor een optimaal resultaat. Het behandelplan omtrent de fysiotherapie voor uw hoofdpijn wordt volledig op u afgestemd door de therapeuten van deze praktijk in Den Haag. Bestrijd hoofdpijn dankzij fysiotherapie in Den Haag.

Uw herstel staat voorop tijdens de revalidatietraining

Deze fysiotherapiepraktijk is niet alleen geschikt wanneer u hoofdpijn ervaart. Ook wanneer u moet revalideren na een operatie of een blessure is het namelijk mogelijk om de therapeuten van deze fysiotherapiepraktijk om hulp te vragen. Revalidatie bij deze fysiotherapiepraktijk in Den Haag is multidisciplinair ingestoken. Dit wil zeggen dat er niet alleen naar de directe aanleiding van de klachten wordt gekeken (zoals de blessure) maar ook naar andere oorzaken. Ervaart u bijvoorbeeld ook veel stressgerelateerde klachten of krijgt u angst vanwege een aanstaande operatie? In dit soort gevallen werkt een multidisciplinaire aanpak ook, doordat er bijvoorbeeld psychosomatische therapie wordt ingezet. Uw revalidatie is het belangrijkste voor deze fysiotherapeuten in Den Haag.

Plan uw intakegesprek meteen in

Wilt u uw revalidatie zo snel mogelijk starten bij de fysiotherapiepraktijk in Den Haag? Of wilt u snel van uw hoofdpijn af dankzij fysiotherapie, zodat u weer kunt genieten van alles wat Den Haag te bieden heeft? In beide gevallen neemt u contact op met Fysio Centrum in Den Haag om een intakegesprek in te plannen. Dan wordt u snel geholpen met een behandelplan op maat.