Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Optrekkend vocht en andere diensten biedt dit gespecialiseerde bedrijf aan

Optrekkend vocht is een heel vervelend fenomeen. Als u last heeft van optrekkend vocht in huis, betekent dit dat er vocht zit in de muren, waardoor er schimmelvorming plaatsvindt. Bovendien kan er lagere warmte-isolatie ontstaan, waardoor uw huis een stuk koeler aanvoelt dan wanneer alles goed geïsoleerd is. Zijn uw spouwmuren niet (goed) geïsoleerd? Schakel BODIMA uit Breda dan ook in voor spouwmuurisolatie bij u op locatie in de provincie Brabant. De medewerkers van dit bedrijf kunnen binnen één dag uw muren voorzien van de beste isolatie. Dit gebeurt met de beste technologie en zonder dat uw gevel beschadigd raakt.

Ook andere diensten behoren tot de werkzaamheden van dit bedrijf

Naast dat BODIMA optrekkend vocht bestrijdt en muren voorziet van spouwmuurisolatie, behoren er meerdere werkzaamheden tot het dienstenpakket van dit bedrijf uit Brabant. Denk hierbij aan de renovatie en bepleistering van gevels van woningen en monumenten, maar ook aan:

  • Betonrenovatie
  • Betonvloerafwerking
  • Waterdichting

Als er monumenten worden gerestaureerd, houden de deskundige en vakkundige medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf rekening met alle regels die hieraan zijn verbonden. Dit bedrijf kan u hier bovendien juist over adviseren, aangezien de medewerkers al jaren in deze branche werkzaam zijn. Zo weet u zeker dat het monument waar u verantwoordelijk voor bent, op de juiste manier wordt gerestaureerd.

Kom snel van optrekkend vocht af als u contact opneemt met deze onderneming

Neem contact op met BODIMA uit Breda als u interesse heeft in spouwmuurisolatie, werkzaamheden tegen optrekkend vocht of een van de andere diensten die dit bedrijf uit Brabant aanbiedt. U kunt het bedrijf gemakkelijk benaderen door de contactgegevens die u op de website vindt. Het bedrijf is doordeweeks bereikbaar tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Wacht niet langer en schakel dit bedrijf in, zodat u binnen een zeer korte tijd van de problemen in uw huis af bent.