Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Haal alles uit uw werkdag met een arbo bureaustoel

Wanneer er bij u in het bedrijf zittend gewerkt wordt, dan is het aan te raden om een arbo bureaustoel aan te schaffen. Het kopen van een goede bureaustoel is belangrijk, want u zit er algauw zo’n acht uur per dag op. Daarom kiest u voor een arbo bureaustoel. Zo’n stoel is goed instelbaar en heeft een goed ondersteunende rugleuning, die extra hoog is. Bij deze rugleuning is er aandacht besteed aan de drukverdeling, zodat alle delen van de rug de juiste ondersteuning krijgen. Doordat de stoel ook in hoogte verstelbaar is én een verstelbare zitting heeft, krijgt het hele lichaam de juiste ondersteuning.

Een arbo bureaustoel kan zorgen voor minder ziekmeldingen

Een arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum projectinrichters is volledig instelbaar. Op deze manier kan iedereen er lekker op zitten, en krijgt ieder lichaam de juiste ondersteuning. Een goede bureaustoel zorgt voor een vermindering van onder andere rugklachten, zodat het aantal ziekmeldingen kan verminderen. Dit is de belangrijkste reden waarom u kiest voor een arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum projectinrichters. Hier kunt u ook terecht voor andere ergonomische meubelen, zoals zit-stabureaus en stakrukken.

Zorg voor een mooie aankleding van uw kantoor

Wanneer u uw kantoor gaat inrichten, dan kiest u functionele meubelen, maar zeker ook meubelen die mooi zijn. De kantoormeubelen van Turk & Van Rossum projectinrichters zijn dus ideaal. Ook heeft u de keuze uit allerlei meubelen. U krijgt ook nog eens het beste advies, waarbij men rekening houdt met uw wensen. Vervolgens maakt men een visuele voorstelling van uw nieuwe kantoor, en dat doen ze met geavanceerde software. Heeft u interesse in het kopen van een arbo bureaustoel of in andere kantoormeubelen, neem dan contact op. U kunt overigens ook van de diensten van Turk & Van Rossum projectinrichters gebruikmaken wanneer u bijvoorbeeld een horecaonderneming of zorginstelling runt.

https://www.turkvanrossum.nl/

Gerelateerde artikelen

Duidelijke informatievoorziening bij het assembleren van producten in Den Bosch

Professionals met de juiste kwaliteiten vinden met de hulp van executive search consultants

Ontdek wat uw woning waard is bij deze makelaar in Den Haag