Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen na ongeval

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval in het verkeer of op de werkvloer? Heeft iemand anders dit ongeval veroorzaakt? Dan kunt u de financiële schade hiervoor claimen bij de andere partij. Letselschade claimen is geen eenvoudig proces. In de meeste gevallen kunt u dit dan ook niet zelf regelen. Een letselschade advocaat kan u helpen met al het juridische papierwerk, zodat een sterke zaak neergezet kan worden. Een advocaat kan precies voor u berekenen welke kosten u maakt als gevolg van het ongeval. Hij neemt u alles uit handen, zodat u zich kunt richten op het herstel.

Van Dijk advocaten Den Haag

Wanneer u letselschade hebt opgelopen wilt u graag een advocaat waarop u kunt vertrouwen. Iemand die verstand van zaken heeft en het liefst met veel ervaring. Bij Van Dijk advocaten Den Haag bent u in goede handen. Thomas van Dijk heeft al veel slachtoffers bijgestaan en neemt elke zaak serieus. Van Dijk staat klaar voor mensen die betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval en slachtoffers van een ongeval op het werk. Daarnaast kunt u op hem rekenen wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van een medische fout van een arts. Ook voor whiplash slachtoffers zet letselschade advocaat Van Dijk zich in.

Second opinion letselschade advocaat

Heeft u momenteel een andere belangenbehartiger, maar vertrouwt u niet op zijn of haar aanpak? Vindt u dat er niet voldoende aandacht aan uw zaak besteed wordt, of duurt het te lang? Dan kunt u bij Van Dijk advocaten terecht voor een second opinion. Thomas van Dijk neemt uw zaak nog eens met u door, zodat alles duidelijk is. Aan de hand daarvan gaat hij voor u aan de slag. Wilt u meer informatie, of wilt u uw zaak melden? Dit kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/