Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Photobooth huren in de praktijk voor een beurs

De aantrekkingskracht van een fotohokje op evenementen is duidelijk. Ze zijn gedenkwaardig, leuk en mensen poseren graag voor foto’s. Deze cabines creëren ook buzz rond uw merk en geven deelnemers iets om met hun vrienden te delen nadat het evenement is afgelopen. Lees meer over de voordelen van het huren van een photobooth op de beurs.

Maar zoals met alles in evenementenmarketing zijn er best practices om ervoor te zorgen dat uw fotohokje zich onderscheidt van de rest. U wilt immers niet dat uw photobooth gewoon deel uitmaakt van het lawaai van een beurs of evenement waar u aanwezig bent. U wilt dat het opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij de bezoekers. Lees verder voor meer informatie over hoe ze effectief kunnen worden gebruikt op evenementen en beurzen.

Wat is een fotohokje?

Een fotohokje is een zelfbedieningsfotostudio waar gebruikers foto’s kunnen maken. Het kan zowel digitaal als op film gebaseerd zijn en wordt meestal verhuurd voor evenementen zoals beurzen en bruiloften. De foto’s kunnen meteen worden afgedrukt of geüpload om ze op een digitaal systeem op te slaan. Fotohokjes zijn een geweldige manier om mensen bij uw merk te betrekken en memorabele beelden te creëren die mensen met anderen zullen willen delen. Ze zijn een van de beste manieren om de aandacht van mensen op evenementen te trekken en buzz rond uw merk te creëren. Misschien wel het grootste voordeel van fotohokjes is dat ze een boeiende manier zijn om interactie en betrokkenheid met uw merk te creëren. Ze stellen mensen in staat om zich op een zeer persoonlijke en gedenkwaardige manier met uw merk bezig te houden.

Kies uw rekwisieten.

Rekwisieten zijn een geweldige manier om wat plezier aan uw fotohokje toe te voegen. Ze kunnen uw merk versterken en zorgen voor meer aantrekkelijke foto’s. Kies een aantal leuke rekwisieten die verband houden met uw merk en branche. Dat kan gaan van merkhoeden en brillen tot speelgoed met een thema.

Bepaal een kleurenpalet en merkaanwezigheid.

Wanneer je de achtergrond en rekwisieten van je fotohokje kiest, moet je rekening houden met je kleurenpalet en merkaanwezigheid. Kies een kleurenpalet dat consistent is met je merk. U kunt kleur ook gebruiken om uw fotohokje visueel interessanter te maken en bezoekers aan te trekken. Rekwisieten kunnen ook worden gebruikt om uw merk door middel van kleur te versterken. Rood wordt bijvoorbeeld geassocieerd met energie, passie en actie – allemaal geweldige kwaliteiten voor een evenementenhokje! Lees deze blog met meer informatie over het huren van een photobooth.

https://lachjelens.nl/