Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Contact opnemen met de KvK

KvK contact zonder lang te zoeken?

Wanneer u graag een vraag wilt stellen aan een medewerker van de Kamer van Koophandel, maar het maar niet lijkt te lukken om het juiste telefoonnummer te vinden, kijk dan hier: Op deze manier kun je snel met de KvK contact opnemen. Maakt u zich geen zorgen, we verwijzen u direct door naar een pagina met de telefonische contactgegevens van de Kvk, waarbij we u zelfs de mogelijkheid bieden om u direct door te verbinden zodat u zonder verdere omwegen iemand aan de lijn krijgt om uw vraag te beantwoorden. Ook bij de Kamer van Koophandel is het de afgelopen jaren, net als bij vele andere bedrijven, steeds omslachtiger geworden om de klantenservice telefonisch te kunnen bereiken. Daar willen we bij KlantenserviceDirect graag wat aan doen. 

Problemen om met de KvK contact op te nemen?

Het contact opnemen met een klantenservice van bijvoorbeeld de KvK doet u doorgaans al niet voor uw plezier. Vaak zit u onverwachts met een probleem en heeft u daarvoor spoedig een oplossing of antwoord nodig. Het zou daarom fijn zijn als het vinden van het juiste telefoonnummer in ieder geval zo soepel en snel mogelijk zou verlopen, toch? 

Steeds vaker blijkt in de praktijk echter dat telefoonnummers moeilijk te vinden zijn en ondanks de beschikbaarheid van FAQ pagina’s en chatbots, blijkt toch vaak dat juist uw vraag er niet tussen staat of niet door de chatbot begrepen wordt. Wanneer u met de KvK contact op wilt nemen omdat u met een vraag zit over de bescherming van uw bedrijfsgegevens, of een advies nodig heeft over het oprichten van een onderneming, dan wilt u toch graag dat het KvK contact op een geruststellende en persoonlijke wijze verloopt? Uiteindelijk wilt u, wat uw vraag of opmerking voor de KvK ook is, gewoon graag begrepen en geholpen worden. Bij KlantenserviceDirect begrijpen we dat en helpen we u dan ook graag verder. 

Waarom bestaat KlantenserviceDirect?

Steeds meer mensen ervaren problemen wanneer zij telefonisch met bedrijven en organisaties zoals de KvK contact op willen nemen. Veelgestelde-vragen-pagina’s en chatbots nemen steeds meer de plaats in van de gebruikelijke telefonische customer support. Veel mensen ervaren echter dat deze moderne alternatieven voor het telefonisch te woord staan van klanten met vragen lang niet altijd leiden tot een oplossing van het probleem. KlantenserviceDirect zet zich daarom in om de telefonische helpdesk van bedrijven gemakkelijk bereikbaar te houden voor iedereen die daar behoefte aan heeft. KlantenserviceDirect houdt zich continu bezig met de vraag hoe klantenservice van zoveel mogelijk bedrijven beter en toegankelijker kan blijven worden gemaakt voor de klant. Wilt u graag meer weten over de manieren waarop KlantenserviceDirect dit in de toekomst voornemens is te gaan doen? Bekijk de visie van KlantenserviceDirect.

https://klantenservicedirect.nl/