Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Waardevolle spullen kunnen optimaal veilig gesteld worden door een locker te kopen

Er zijn veel verschillende situaties die meer ontspannen kunnen verlopen door een locker te kopen. Mensen voelen zich vaak niet veilig als ze geloven dat er een kans is dat hun persoonlijke spullen worden gestolen. Ook voor bedrijven en leidinggevenden is het fijn om een plek te hebben waar kostbare spullen veilig kunnen worden opgeslagen. Locker Concept, een onderdeel van o27, heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van verschillende lockersystemen die oplossing bieden in allerlei verschillende situaties.

De kracht van combinatiemogelijkheden

Het aanbod van Locker Concept bestaat uit lockers van verschillende basismaten en materialen. De meeste grotere bedrijven en evenementen maken tegenwoordig gebruik van kunststof lockers. Binnen de mogelijkheden van dit materiaal zijn veel individuele lockers modulair. Dat betekent dat ze met elkaar gecombineerd kunnen worden, zelfs als de basismaten verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld grotere lockers installeren in de eerste laag van een lockerkast. Daarin worden werkspullen en grovere materialen opgeslagen. Daarboven komen dan middelgrote ruimtes en/of minikluisjes.

Kunststof biedt veel voordelen

Metalen lockers bestaan nog steeds. Vooral in situaties waar enkele waardevolle producten absoluut veilig moeten zijn, kiezen mensen vaak voor metalen lockers. Bij dit bedrijf kunt u zowel metalen als kunststof lockers kopen. Veel bedrijven en evenementen maken tegenwoordig gebruik van kunststof lockers. Dit materiaal is roestvast, waardoor vocht geen probleem is en de lockers zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Het speciale kunststof is ook slagvast en deukt of breekt pas onder enorme kracht.

Koop of huur uw lockers

Bij Locker Concept begrijpen ze als geen ander dat het niet in elke situatie nodig is om een locker te kopen. Daarom kunt u bij hen ook alle mogelijke lockersystemen huren. Dat is geweldig nieuws voor bedrijven die geen enorme investering willen doen en situaties waarin de lockers slechts tijdelijk worden gebruikt. Als u een veilige opslagplaats nodig heeft voor de waardevolle spullen van de bezoekers van uw evenement of de werknemers van uw bouwproject dan is dit misschien de oplossing. Of u nu een locker wilt kopen of huren, dit bedrijf helpt u met plezier verder.   

https://www.lockerconcept.nl/