Collectie frima
Image default
Electronica en Computers

Zo vind je jouw nieuwe Canon PFI 1700 cartridge

Ben je op zoek naar een nieuwe inktcartridge voor je Canon-printer? Dan is de kans groot dat de Canon PFI 1700 cartridge dé oplossing is voor jou. Deze cartridge is namelijk geschikt voor veel verschillende grootformaat printers van Canon. Een goedkope refurbished Canon PFI 1700 cartridge vind je bij Plotterinkshop. Deze webshop is in staat een lagere prijs dan de concurrent te rekenen. Het prijsverschil zit hem in het feit dat de cartridges gerefurbished zijn. De cartridges zijn ‘veteranen’ in het vak, die een tweede bestaansrecht gekregen hebben. Ze zijn al wat ouder, maar functioneren nog precies zoals een nieuwe Canon PFI 1700 cartridge zou functioneren.

Voor welke printers is deze cartridge?

De Canon PFI 1700 cartridge heeft als groot voordeel dat deze voor verschillende printers van Canon met grootformaat kan worden gebruikt. De cartridge is onder meer te gebruiken voor Canon-printers van het model iPF PRO-2000. Daarnaast kun je hem gebruiken voor de serie PRO-2100, de serie PRO-4000, PRO-4100, -6000 en zelfs -6100. Deze cartridge van Canon kan door verscheidene Canon-apparaten herkend worden. Wist je dat Plotterinkshop geen gebruikmaakt van nieuwe cartridges, maar uitsluitend hergebruikt? Dat houdt in dat de originele kwaliteit van de cartridge hetzelfde blijft, maar dat hij goedkoper aangeboden kan worden. Refurbishen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Daarom bestel je deze cartridge in de webshop

Je kiest de Canon PFI 1700 cartridge, omdat er talloze voordelen aan verbonden zijn. Het grootste voordeel is hierboven al genoemd: je krijgt de cartridge voor een zacht, bescheiden prijsje. Daarnaast is het met deze cartridge niet langer nodig te spoelen. Nadat je hem in de printer hebt gestopt, kun je hem bovendien direct gebruiken. Originele inkt gebruiken? Ook dat kan. Bekijk de webshop van Plotterinkshop, stop het product in je mandje en reken snel af. Dan versturen de medewerkers van deze winkel jouw aankopen zo snel mogelijk naar jouw adres.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl

Gerelateerde artikelen

Server recycling kan op verschillende manieren

nieuwe Printer Recycling voor jullie

Problemen die zich kunnen voordoen in de IT voor bedrijven