Collectie frima
Image default
Electronica en Computers

Woont u in Lichtenvoorde of in de daarom liggende gebieden en wil u uw kapotte Iphone laten maken?

Van hardware tot software van uw Iphone zijn wij instaat het te repareren in de omgeving Lichtenvoorde. Wanneer u uw iphone wilt laten repareren, doe het dan liever bij een specialist die de reparatie van uw Iphone snel en professioneel kan verrichten. Alvorens er reparatie kan worden plaatsgevonden, zal er eerst een diagnose moeten worden gepleegd wat er precies aan de hand is met uw Iphone. Afhankelijk van die diagnose kan de prijs en de duur bepaald worden voor de het maken van u telefoon. U kunt gerust zijn dat de vervangende componenten die nodig zijn voor uw Iphone reparatie van zeer hoge kwaliteit is en dat het door een ervaren en deskundig specialist wordt uitgevoerd door iPhone reparatie Lichtenvoorde. 

Wat kunt u repareren aan uw telefoon?

In Lichtenvoorde kunt terecht voor advies en het maken van uw mobiele telefoon. Zo kunnen zij die de reparatie van uw Iphone moeten doen van te voren inspecteren of het waard is om uw Iphone hier in Lichtenvoorde te laten repareren of gewoon te vervangen. Meestal is het aangeraden om gewoon een nieuwe Iphone aan te schaffen, dat kan ook in de verschillende zaken in Lichtenvoorde die iphone’s verkopen, maar als het een kleine schade heeft dat volgens uw budget niet te veel gaat kosten. Kunnen wij in Lichtenvoorde de reparatie doen van uw Iphone.  De modellen die wij repareren zijn de Apple Iphone 5, 5s, 5c, SE, 6, 6 plus, 6S, 6S plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus, X, XR, XS, XS MAX, 11, 11 PRO, 11 PRO MAX.

De volgende reparaties die wij verrichten in Lichtenvoorde zijn onder ander scherm vervangen, batterij vervangen, oplaadpunt vervangen, luidspreker vervangen, oorspeaker vervangen, voor camera vervangen, achter camera vervangen, Behuizing vervangen, aan-uit knop vervangen, Thuis knop vervangen, software herstellen, waterschade behandelen, backlight chip vervangen, audio chip vervangen, wifi chip vervangen en overige moederbord reparaties.