Collectie frima
Image default
Electronica en Computers

nieuwe Printer Recycling voor jullie

In het huidige digitale tijdperk volgen de elektronische ontwikkelingen zich razendsnel op, waardoor het vaak voorkomt dat printers en andere hardware producten snel aan vervanging toe zijn. Om deze ontwikkelingen ecologisch te kunnen verantwoorden dienen de oude printers hergebruikt te worden. Wij zijn gespecialiseerd in printer recycling en halen oude pc’s, beeldschermen en/of andere apparaten ter plekke bij u op. Wilt u van uw oude printer af? Wij komen graag bij u langs voor uw printer recycling!

Hergebruiken IT-materialen

Het hergebruiken van oud IT-materiaal is een proces dat een positieve bijdrage levert aan het milieu en de maatschappij, mits het goed wordt uitgevoerd. Wij zijn dan ook door de overheid erkend en gecertificeerd bedrijf dat in het bezit is van het VIHB-certificaat. Zo kunnen wij op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke wijze data en bestanden onherroepelijk verwijderen. Heeft u oude printers die vernietigd moeten worden? Het geheugen en de opgeslagen informatie die vaak nog op de harde schijf van een oude printer staat is vertrouwelijk en dient daardoor eerst vernietigd te worden. Daarna kan het restmateriaal van de computer gerecycled worden.

Hoe werkt printer recycling?

Om dit goed af te handelen verzorgen wij het complete proces van printer recycling. Dit is van het vernietigen en het wissen van het geheugen. Inclusief de inzameling, het vervoer en de behandeling van de oude hardware. Onze unieke, op het proces afgestelde auto’s zorgen ervoor dat uw privé-eigendommen op een veilige manier vernietigd worden. Niet alleen printers zijn welkom; ook schermen, printers, faxapparaten en ander apparatuur kunt u bij ons inleveren. Afhankelijk van het aantal oude computers dat u wilt aanbieden kunt u gebruik maken van verschillende inlevermethoden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een beveiligde container tijdelijk ergens neer te zetten, wanneer er grote hoeveelheden hardware gerecycled moeten worden. Kies voor ons als u kiest voor printer recyling.