Collectie frima
Image default
Kinderen

Van kleine tot grote knuffels kopen online

Voor de kleinste kinderen ben je misschien op zoek naar kleine knuffeltjes. Voor wat oudere kinderen zijn grote knuffels ook leuk. In ieder geval zijn knuffels voor de meeste kinderen iets leuks om te krijgen. Als je de keuze wilt hebben tussen knuffels in verschillende maten, kun je bij TY Knuffels kijken. Deze webshop waar je online knuffels kunt kopen, biedt jou de keuze uit allerlei knuffels. Van groot tot klein, van het ene knuffeldier tot het andere. Je hebt hier zeker genoeg keuze als je online knuffels voor je kind wilt kopen.

De kleinste knuffels van deze webshop

Ben je van plan om voor je kind online kleine knuffels te kopen en gaat het om knuffels van 10 tot 15 centimeter? Dit zijn bij TY Knuffels de kleinste knuffels. De knuffels van 10 centimeter zijn meestal van Teeny TY (wat plattere knuffels) of Puffies (rondere knuffels). Dit kunnen bijvoorbeeld honden zijn, maar ook andere knuffelbeesten. Dit geldt ook voor de knuffels van 15 centimeter. Deze zien er ook allemaal anders uit. Vaak zijn dit Beanie Babies. Honden, tijgers en giraffen zijn knuffeldieren die vaker voorkomen.

Grotere knuffels van deze webwinkel

Als je op zoek bent naar grotere knuffels om online te kopen, ben je bij deze webshop ook op de juiste plek. De wat grotere knuffels kunnen 24 centimeter zijn, maar dit loopt op tot maar liefst 53 centimeter. Vanaf 42 centimeter zijn het XL-knuffels. Wederom zijn dit verschillende knuffeldieren. Vaak zijn het knuffelbeesten met grote glazen ogen. Ook zijn het vaak honden van de kinderserie Paw Patrol. Deze zijn leuk voor als je kindje gek is van die serie!

Koop ook andere spullen in de webshop

Het assortiment van deze webwinkel is niet beperkt tot knuffels. Ben je op zoek naar leuke sleutelhangers, portemonnees of rugzakken voor je kind? Of wil je graag een kussen kopen met bijvoorbeeld de honden van Paw Patrol erop? Geen probleem! Ook dit kan bij deze webwinkel. Ontdek het aanbod!