Collectie frima
Image default
Electronica en Computers

Waarom Allen & Heath zo geliefd is

Hoe het allemaal begon bij Allen & Heath

Allen & Heath wordt tot op dit moment gezien als een van de leiders op het gebied van ontwerpen en produceren van mixing systemen. Het Engelse bedrijf zag in 1969 het levenslicht. Op dat moment bouwde het al mixers voor bands zoals The Who, Genesis en Pink Floyd. Tot op de dag van vandaag maken nog steeds vele bands, artiesten en andere organisaties gebruik van de fenomenale apparatuur van Allen & Heath.

Waarom de SQ series van Allen & Heath zo populair is

Een van de meest populaire series van Allen & Heath is de SQ series. Deze bevat drie modellen: de SQ-5, SQ-6 en SQ-7. Deze beschikken alle drie over vele krachtige functies waardoor de keuze van talloze musici en technici op deze apparaten is gevallen. Zo zorgt de lage latency van de mixer ervoor dat je geweldig snelle reacties hebt in het mixen: een cruciaal onderdeel voor de professional. Tevens beschikt de SQ serie over een breed palet aan plugins. Hierdoor kan iedereen zijn of haar sound zo persoonlijk mogelijk maken. De beschikbare ‘FX engines’ zoals reverbs, delays en modulators zorgen voor een prachtige sound die geliefd is bij velen. Daarnaast kunnen er tientallen microfoons tegelijkertijd worden aangesloten op de mixers. Dit alles maakt tot de SQ series tot een waar hoogtepunt.

De mixing systemen zijn voor vele doelen inzetbaar

Tot nu toe zijn vooral de artiesten en de bands aan bod gekomen, maar dat is zeker niet de enige doelgroep die gebruik maakt van de producten van Allen & Heath. In feite heeft de hele branche van evenementen baat bij deze monsterlijk goede mixers. Wat dacht je bijvoorbeeld van zakelijke evenementen? Een congres bijvoorbeeld draait voornamelijk om de boodschap die middels professioneel geluid optimaal wordt overgedragen op het publiek. Maar ook live producties als tv broadcasts of musicals en theater kunnen zorgen voor een spetterende show middels de mixer systemen van Allen & Heath.

Met de dLive series zit jij altijd goed tijdens je tour

Door het compacte formaat van de dLive series kun jij helemaal opgaan in jouw optreden als je op tour bent. Allen & Heath heeft ervoor gezorgd dat ze totaal niet inleveren op kwaliteit bij deze modellen met een zeer toegankelijk formaat. Je bent nog steeds verzekerd van een superieure audiokwaliteit. Daarbij voelen de geavanceerde mixing systemen aan als makkelijk in gebruik. Dit resulteert in het feit dat niet alleen ervaren dj’s of mixers deze apparaten in gebruik kunnen nemen, maar dat ook beginners ontzettend goed uit de voeten kunnen met de dLive series van Allen & Heath.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/allen-heath/

Gerelateerde artikelen

Server recycling kan op verschillende manieren

PTZ’s zijn een geweldige aanvulling op elk bewakingscamera systeem

Snelle iPhone reparatie in Lichtenvoorde