Collectie frima
Image default
Electronica en Computers

Server recycling kan op verschillende manieren

Heeft u nog gebruikte servers liggen waar u van af wilt? Wij kunnen uw oude servers opkopen en doen aan goede server recycling. Wij bieden deze service slechts aan voor bedrijven en organisaties. Bij het opkopen van gebruikte servers maken we het u gemakkelijk en nemen we u al het werk uit handen.

Start opkoop van oude servers

Wij maken het makkelijk door server recycling aan te bieden. Oude servers opkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak eenvoudig een globaal overzicht van wat u wilt verkopen. Razendsnel ontvangt u dan van ons een eerlijk aanbod. Na uw akkoord maken we een afspraak en halen we de servers op. Deze worden dan in onze bedrijfsruimte geregistreerd en getest. Daarna krijgt u een volledige rapportage en betalen we u voor de oude servers. Wij doen vervolgens aan server recycling en gaan duurzaam met de spullen om.

Datavernietiging

Vooral bij servers is de kans op uitlekken van vertrouwelijke informatie – door achtergebleven data op de harddisks – erg groot. Bij de opkoop van servers en server recycling bevelen wij dan ook altijd een gecertificeerde datavernietiging aan.  Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Het vernietigen van harddisks kan ook bij u op locatie. Dan kijkt u mee terwijl de harddisks geshredderd worden. Ook kunnen we de gebruikte servers meenemen en de data in onze bedrijfsruimte met speciale software vernietigen. Wanneer wij uw gebruikte servers opkopen, nemen we meteen al uw computerafval mee. U ontvangt dan een milieucertificaat. Het afvoeren van computerafval, gecombineerd met het opkopen van servers, is een extra service die wij bij server recycling aanbieden. Wij werken volgens de strenge normen, die verplicht  zijn voor bedrijven die afgeschreven hardware opkopen en verhandelen. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u gebruiken maken server recycling? Neem dan contact met ons op.