Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Laat Quickbleu sloten vervangen als deze gaan roesten!

Sloten kunnen lang mee gaan, maar er komt een tijd dat een slot kan gaan beginnen met roesten. Misschien kan je dat in het begin nog wel links laten liggen, maar als je sleutels daardoor stroever in en uit het slot gaan, of het slot krijg je minder makkelijk open, dan is het toch wel tijd geworden om daar actie tegen te ondernemen. Lees in deze blog wat je dan het beste zou kunnen doen.

Beginnende roest op een slot

Wanneer je slot begint te roesten kan je eerst zelf proberen de roest van je slot af te krijgen. Dit zou je kunnen doen met behulp van cola of azijn. Drenk de sleutel in het azijn en steek die een aantal keren in het slot. Doe dit net zo vaak tot je denkt dat het slot van binnen goed vochtig geworden is.

Daarna steek je de sleutel weer in het slot en laat je die er een aantal uren in zitten. Wanneer je na die tijd de sleutel weer uit het slot haalt kan je de roest heel makkelijk van de sleutel vegen. Steek daarna nog een aantal keren de sleutel in het slot to je geen roest meer aan de sleutel ziet.

Het kan natuurlijk voorkomen dat dit niet werkt omdat het slot al te erg aan het roesten geslagen is. In dat geval ontkom je er niet aan om je sloten te laten vervangen.

Quickblue sloten vervangen

Met Quickblue sloten vervangen zit je meteen helemaal goed. Dit is de Slotenmaker Utrecht die de omgeving weer veilig maakt. Wanneer je met Quickblue sloten vervangen gaat ben je in no time voorzien van nieuwe sloten. Zij kunnen je vakkundig advies geven en zullen de klus op een professionele wijze klaren.

Wanneer is het aan te raden je sloten te vervangen?

Een slot vervangen doe je eigenlijk alleen maar als een slot kapot is, of wanneer een slot merkbaar zwakker wordt. Als er bij je ingebroken is zou je daar last van kunnen hebben. Dit is dan ook echt een goed moment om je sloten meteen allemaal te laten vervangen.

Waarom zou je met Quickblue sloten vervangen?

Wanneer je je sloten laat vervangen door Quickblue kan je er zeker van zijn dat je vakkundig geholpen wordt door mensen met verstand van zaken. Hun expertise ligt op een hoog niveau. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om heel snel te schakelen, waardoor de klus super snel geklaar kan worden.

En niet te vergeten, zij werken alleen maar met het beste materiaal. Al hun sloten zijn namelijk voorzien van het SKG keurmerk. Dit is een keurmerk dat aan sloten wordt gegeven die volgens de politie normen inbraak werend zijn.