Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Vraag advies aan de verzekeringsadviseur in Rotterdam voor je zakelijke verzekeringen

Als je voor jezelf gaat beginnen dan moet er veel geregeld worden. Een bedrijfspand, een auto van de zaak, leveranciers voor producten of grondstoffen waar je mee gaat werken of die je gaat verkopen. En niet te vergeten je verzekeringen. Als ondernemer is het belangrijk om goed verzekerd te zijn zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Als je dit niet goed regelt en er doet zich een calamiteit voor dan kan dat direct het einde van je bedrijf betekenen en wellicht een schuldenlast waar je jarenlang aan vastzit. Laat je over je verzekeringen dus goed adviseren door een ervaren verzekeringsadviseur in Rotterdam. Deze kan samen met jou bekijken welke verzekeringen nodig zijn en bij welke maatschappij je deze het beste kunt afsluiten.

Heb ik een rechtsbijstandsverzekering nodig?

Veel ondernemers nemen het risico en sluiten geen rechtsbijstandsverzekering af. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Als je in conflict komt met een opdrachtgever of klant die bijvoorbeeld zijn facturen niet betaalt dan kan het toch echt handig zijn om een verzekering te hebben voor rechtsbijstand. Dat geldt ook zeker als je als ondernemer personeel in dienst hebt. Een arbeidsconflict kan zomaar optreden en als je dan de advocaatkosten zelf moet betalen kan dat enorm oplopen. Deze verzekeringsadviseur in Rotterdam kan je advies geven welke verzekering voor jouw bedrijf het beste past.

Bij wie kan ik advies krijgen over zakelijk verzekeren?

Voor advies over zakelijk verzekeren kun je terecht bij Bronder Verzekeringen. Zij zijn een verzekeringsadviseur gevestigd in Rotterdam, maar werken ook voor klanten uit de regio, onder andere Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Je kunt eenvoudig contact opnemen voor advies of het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of via e-mail. De gegevens zijn te vinden op hun website. Daar lees je ook meer over de dienstverlening van Bronder Verzekeringen zodat je een beeld krijgt van het bedrijf en je kunt beoordelen of je je er thuis zult voelen als klant.