Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Voor CNC-houtbewerking schakelt u de hulp in van deze specialisten

Als het gaat om CNC-houtbewerking, dan is Madera B.V. uw betrouwbare partner. Het gaat hierbij om het machinaal bewerken van allerlei soorten hout en plaatmateriaal. Doordat deze experts werken met geavanceerde, computergestuurde machines zijn zij in staat om alle materialen, waaronder zelfs massief hout, nauwkeurig te zagen en te frezen. Ze werken op een creatieve en flexibele manier toe naar het eindresultaat. Voorafgaand aan het proces zullen wij al uw wensen en eisen in kaart brengen, zodat zij u de beste oplossing kunnen aanbieden. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de scheeps- en interieurbouw. Echter, uiteraard zijn bedrijven van andere industrietakken ook van harte welkom.

U kunt rekenen op kwaliteit en ervaring

Hoewel het nog een relatief jong bedrijf is, hebben de werknemers toch al vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van CNC-houtbewerking. Zo kunnen zij op een nauwkeurig en zorgvuldige manier allerlei soorten hout en plaatmateriaal bewerken. De experts hebben zich onder meer gespecialiseerd in CNC-houtbewerking en het frezen van diverse soorten hout en plaatmateriaal. Om dit te kunnen realiseren, beschikken ze over een geavanceerde werkplaats, vol met diverse CNC-machines. Door deze machines te gebruiken, kunnen zij zo nauwkeurig mogelijk frezen. Zo leveren zij niet alleen seriematig werk, maar ook CNC-houtbewerking op maat behoort tot de mogelijkheden die deze specialisten aanbieden. Ook maken deze experts gebruik van een kastenpers, waarmee ze halffabricaten produceren.

Kies voor het uitgebreide dienstenpakket van deze specialisten

U schakelt deze specialisten in voor een tal aan werkzaamheden, zoals CNC-freeswerk, de productie van halffabricaten, engineering en allerlei andere vormen van CNC-houtbewerking. Een uitgebreid overzicht aan alle werkzaamheden vindt u op hun website. Zij helpen u graag verder: of het nu gaat om het bewerken van naamplanken, trappen of paneeldeuren. Door de hulp van deze specialisten in te schakelen kunt u altijd rekenen op kwaliteit en expertise. Deze experts zijn uw partner in CNC-houtbewerking op maat!