Collectie frima
Image default
Bedrijven

Een cinemawall is de trend van het moment

Woonkamers worden steeds moderner, maar wat zorgt ervoor dat je woonkamer echt modern wordt? Een cinemawall! Een cinemawall, ook wel cinewall of tv wand genoemd, geeft een hele moderne uitstraling aan je woonkamer. Door je tv in te bouwen in een cinemawall wordt het tv kijken naar een ander niveau gebracht, het lijkt namelijk net alsof je naar een bioscoop scherm kijkt.

Eigen cinemawall ontwerpen

Elke woonkamer, slaapkamer of kantoor is anders, daarom is het mogelijk zelf en cinemawall te ontwerpen. Hierbij is het mogelijk dat de cinemawall op de gewenste maat wordt gemaakt. Ook is de smaak van iedereen weer anders, het is daarom ook mogelijk om de cinewall te ontwerpen op materiaal en indeling. Je kunt de cinemawall een marmer look geven, afwerken met hout of van beton maken. Alles is mogelijk, hierdoor komt de cinemawall dus ook perfect in de woonkamer te staan. 

Sfeerhaard

Een cinemawall maak je echt af door een sfeerhaard toe te voegen, een sfeerhaard zorgt namelijk voor warmte en een huiselijk gevoel. Ook is het mogelijk om de sfeerhaard overal te plaatsen, de sfeerhaard heeft namelijk geen schoorsteen nodig. De vlammen in een sfeerhaard worden gegenereerd door led lampen, hierdoor is het dus ook heel brandveilig. Er zijn verschillende soorten sfeerhaarden, bij sommige haarden is het namelijk ook mogelijk om warmte te krijgen. De haard zorgt dan voor sfeer en geeft ook nog een warmte. 

Bioscoop voor thuis

Met een cinemawall creëer je een bioscoop voor thuis, je krijgt namelijk een bioscoop gevoel omdat de tv is ingebouwd in de wand. Door ook speakers achter de tv in te bouwen wordt je al helemaal meegezogen met hetgeen wat je bekijkt. De serie, film of wedstrijd komt dan echt tot leven. Ook heb je geen last van draden omdat die allemaal in de muur zitten.

 

Gerelateerde artikelen

Vergeet niet om de aslast te berekenen voor u de weg op gaat

Voorkom gevaarlijke situaties door de betonreparatie in Den Haag

Is jouw auto geschikt?