Collectie frima
Image default
Mode en Kleding

Vijf manieren om je kleine meisje als een prinses te kleden

Hoewel je kleine meid misschien niet de volgende prinses van een koninkrijk is, betekent dat niet dat ze er niet zo uit kan zien! Houd rekening met deze tien tips om je kleine meid als een prinses te kleden en je kleine dame zal zeker de aandacht trekken, waar ze ook gaat.

Een outfit plannen

De garderobe van je kleine meisje is als niets dat je ooit hebt gezien.

Schattig

Het kan vol zitten met afdankertjes van neven en nichten of gewoon schattige, maar simpele outfits die ze gemakkelijk kan dragen – en comfortabel genoeg voor haar om er niet tegen te vechten.

Heb de juiste kleuren bij de hand

Als je je kleine meid aankleedt voor haar eerste dag op de kleuterschool, kies dan geen kleuren die moeilijk te coördineren zijn.

Blauw en roze

Blauw en roze – twee populaire kleuren voor meisjes. Ze zullen je eindeloze stress bezorgen als je er nog een of twee kleuren in gooit; bewaar ze voor later! (Uiteindelijk zal je kleintje genoeg kleding hebben zodat coördinatie niet zo’n probleem zal zijn).

Blauw en groen

Blijf in plaats daarvan bij kleuren die elkaar aanvullen: rood en groen, paars en geel – de lijst gaat maar door.

Accessoires

Net als volwassenen hebben prinsessen sieraden en accessoires nodig.

Sleutel

De sleutel is om trouw te blijven aan haar leeftijd, dus blijf bij slechts één of twee stukken tegelijk. Geef uw driejarige bijvoorbeeld geen diamanten halsketting van acht karaat.

Overweldigen

Vind kleine stukjes die haar look aanvullen zonder het te overweldigen – accessoires die prinses zeggen zonder het te schreeuwen.

Meisjes merkkleding

Meisjes merkkleding is er in alle soorten en maten, van babykleding die de kleintjes lekker warm houdt, tot prinsessenjurken die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Maar wat als je een klein meisje hebt wiens interesses buiten tiara’s en theekransjes liggen? Meisjes merkkleding heeft ook een aantal leuke opties voor je kleine prinses – denk aan overalls met camouflageprint, sportieve truien met opvallende logo’s of grafische T-shirts – waarmee je dochter zich kan kleden als haar favoriete superheld.

Overweeg haar humeur

Het kan voor kleine meisjes moeilijk zijn om zich prinsessen te voelen als ze een pyjama dragen.

Jurk

Denk na over wat voor soort jurk je je dochter wilt hebben en kies vervolgens haar ensemble dienovereenkomstig.

Zacht

Als ze verlegen en gereserveerd is, kies dan misschien iets zachts en neutraals; als ze meer extravert is, kies dan iets brutalers. Wat het ook is, zorg ervoor dat ze er blij mee is, zodat ze het graag draagt ​​- en vaak draagt. Bron: https://www.stylonic.nl