Collectie frima
Image default
Mode en Kleding

Handgemaakte lederwaren: producten van een flexibel en kwalitatief hoogwaardig materiaal

Leer staat bekend als een van de sterkste materialen om mode-items, maar ook andere artikelen van te vervaardigen. Zijn imago als robuust en stevig materiaal doet velen vermoeden dat leer taai of inflexibel is. Het tegenovergestelde is echter waar. Gedurende hun levensloop zullen handgemaakte lederwaren juist soepeler worden, terwijl ze hun vorm en sterkte behouden. Leren producten zijn vlak na de aanschaf dus stug, maar zullen vervolgens zachter worden. Zo is leer een materiaal dat zich helemaal naar het gebruik van de eigenaar vormt.

Leer is wel degelijk betaalbaar

Over leren producten bestaat nog een misvatting: er wordt vaak gedacht dat ze duur zijn. Alhoewel er aan echt leer natuurlijk een wat hoger prijskaartje hangt dan aan synthetisch leer of andere stoffen, gaat dit materiaal vele malen langer mee. Zeker wanneer u handgemaakte lederwaren bij Liam’s Lederwaren aanschaft. Het doel van de specialist op dit gebied? Het voor iedereen betaalbaar maken van handgemaakte lederwaren en het bieden van duurzame producten die door gebruik alleen maar mooier worden.

Restleer waarop geen schadelijke chemicaliën worden toegepast

Het bovengenoemde bedrijf maakt al sinds 1984 handgemaakte lederwaren. Een producent met tientallen jaren ervaring dus! De producten worden direct online via de eigen website verkocht, maar zijn ook te verkrijgen in verschillende winkels verspreid over Nederland, maar ook Duitsland, België, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd en er wordt enkel gebruikgemaakt van plantaardig gelooid leer. Van de toepassing van schadelijke chemicaliën is dus geen sprake. Bovendien wordt er vooral restleer gebruikt.

De meest uiteenlopende artikelen

In de webshop van Liam’s Lederwaren vindt u het complete overzicht van handgemaakte lederwaren van deze specialist. U vindt er onder andere kantoorartikelen als bureauleggers, muismatten, briefopeners en pennenbakjes, maar ook tassen en aktetassen, portemonnees, onderzetters en gitaar-, bas-, ukelele- en banjobanden. U kunt het niet bedenken of u vindt het bij dé specialist in handgemaakte lederwaren!