Collectie frima
Image default
Mode en Kleding

Designer damesmode van duurzame designers vind je in Utrecht

Vind jij het belangrijk dat jouw kleding op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd wordt? Dan raden we je aan om eens langs te gaan bij LIVStores, dé winkel voor duurzame damesmode in Utrecht. Je koopt bij deze winkel eerlijke, duurzame en biologische kleding die grotendeels door Nederlandse designers ontworpen en geproduceerd wordt. Alle damesmode van deze winkel in Utrecht wordt slechts in kleine oplages ingekocht. Je weet hierdoor zeker dat je altijd iets unieks mee naar huis neemt. Daarbij ben je verzekerd van een bijzondere kwaliteit. De artikelen van deze kledingwinkel gaan jarenlang mee. Vind jouw nieuwe favoriet in deze winkel en geniet er elke dag weer van!

Deze truien zijn gemaakt van gerecycled materiaal

We willen in het bijzonder de exclusieve damestruien uitlichten die je vindt tussen de damesmode van deze duurzame kledingwinkel in Utrecht. Je wilt in het najaar natuurlijk kunnen genieten van heerlijk warme truien, maar die worden meestal onder slechte omstandigheden geproduceerd. Daarbij was je ze snel kapot waardoor je slechts korte tijd plezier hebt van jouw nieuwe kleding. Dit probleem heb je niet langer wanneer je shopt bij LIVStores! Je koopt bij deze winkel in Utrecht alleen exclusieve damestruien van de hoogste kwaliteit. Deze truien worden op een eerlijke manier geproduceerd en gaan vele winters mee. Kies bijvoorbeeld voor de bijzondere truien van het merk Loop.a life. Deze exclusieve damestruien worden gemaakt van oude wollen truien en katoenen T-shirts en zijn te vinden bij LIVStores in Utrecht. Met de truien van dit merk voel je je niet alleen stijlvol en zelfverzekerd, maar je weet ook zeker dat het kledingstuk op een verantwoorde manier geproduceerd is.

Kom langs in de winkel en shop de meest verrassende artikelen

Wil jij ook een van de exclusieve, duurzame damestruien in hartje Utrecht komen bekijken, of wil je je volledig laten stylen in verrassende damesmode? Ga dan zeker eens langs bij LIVStores en ontdek het bijzondere assortiment. Je wordt in deze winkel altijd vriendelijk geholpen door een ervaren styliste. Zij helpt jou graag jouw persoonlijke stijl te ontdekken en denkt met je mee over unieke kledingcombinaties met jouw favoriete artikelen.