Collectie frima
Image default
Society / Law

Trends in de agrarische sector

Dit jaar zijn er nieuwe voorspellingen van hoe het met de agrarische sector zal gaan in ons land. Zo wordt er bijvoorbeeld dit jaar een groei van wel een halve procent verwacht in de agrarische sector in het jaar 2018. Maar het wordt zeer waarschijnlijk ook weer een zeer uitdagend en bijzonder jaar. Zo hebben de melkvee houders en de houders van varkens een moeilijke periode achter de rug. De afgelopen twee jaar waren voor de melkvee houders en de houders van varkens moeilijk, maar het lijkt er op dat dit jaar positief gekleurd is voor de boeren. Helaas geldt dit goede nieuws niet voor alle Nederlandse boeren. Zo lijkt het er op dat het jaar 2018 juist een minder goede periode zal worden voor de boeren die gespecialiseerd zijn in akkerbouw. Dit is heel anders dan de voorgaande drie seizoenen, want toen ging het juist heel goed met de boeren met akkerbouw. Maar wat wel voor de gehele agrarische sector geldt, is dat het verschil tussen alle ondernemers in de agrarische sector groter zal worden dan dat het was in de afgelopen jaar die we achter de rug hebben.

 

Agrarisch advies kan soms moeilijk zijn om te vinden, maar mocht u hiernaar op zoek zijn dan kunt u terecht bij Wijsman. Dit bedrijf is een advies bureau wat staat voor onafhankelijkheid, voor innovatie en daarnaast ook voor hoge kwaliteit. Voor iedere unieke situatie geven de adviseurs een op maat gecreëerd advies. Daarnaast biedt het bedrijf ook een aantal producten aan zoals een voorkoeler, een koeborstel, een regelaar van frequenties, een patura en een zonneboiler.

 

Verder zien we trends in de zuivelsector en in de tuinbouw. De zuivelsector krijgt te maken met de nieuwe wet die voorschrijft hoe de rechten van fosfaat geregeld zijn in Nederland vanaf het jaar 2018. Tuinbouw gaat investeren.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

Gerelateerde artikelen

Eisen aan achteruitrijcamera’s

Een trouwfilm laten maken

Schuifpuien breiden de leefruimte uit naar buiten