Collectie frima
Image default
Society / Law

Leren tassen van Nederlandse bodem: Mutsaers & Plevier

Voor goede kwaliteit leren tassen en mooie designs hoef je eigenlijk helemaal niet ver te zoeken. Er zijn namelijk een aantal Nederlandse merken die prachtige leren tassen maken en daar mogen we eigenlijk best trots op zijn. Daarom zetten we in dit artikel de Nederlandse tassenmakers Mutsaers en Plevier in de spotlights! 

Mutsaers: familiebedrijf met een eigen atelier in Kaatsheuvel 

Mutsaers is een echt familiebedrijf en bestaat al bijna 60 jaar. Dit betekent dus dat Mutsaers al decennialang ervaring heeft met het produceren van goede kwaliteit leren tassen. Veel merken hebben hun productie naar goedkope landen verplaatst, maar dat is bij Mutsaers niet het geval: vandaag de dag worden alle tassen nog steeds in hun eigen werkplaats in het Brabantse Kaatsheuvel gemaakt. Het leer is afkomstig uit Italië en is op een verantwoorde en ecologische manier gelooid en alleen de toplaag van het leer wordt gebruikt. Deze toplaag is namelijk van de beste kwaliteit en ruikt ook het lekkerst, dus het is helemaal niet gek als je regelmatig je neus in je nieuwe Mutsaers tas zal steken om die heerlijke geur van leer op te snuiven! 

Plevier: perfecte werktassen voor elke stijl, genre en outfit 

Als je op zoek bent naar een goede laptoptas van leer, dan zul je bij Plevier zeker slagen! Dit merk maakt sinds 1988 premium leren tassen en heeft tassen in hun collectie die zakelijk en chique tegelijk zijn. Zowel dames als heren kunnen bij Plevier terecht voor een mooie tas om mee naar kantoor te nemen, of men nou een business tas, aktetas of een laptoptas zoekt. De leren tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (van 10.1 inch tot 17.3 inch), dus grote kans dat jouw werk- of studielaptop ook in zo’n mooie Plevier tas past! Daarnaast zijn bijna alle tassen ook voorzien van een speciaal vakje voor je tablet, dus je bent ervan verzekerd dat jouw dure apparatuur veilig vervoerd wordt.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/merken/plevier/