Collectie frima
Image default
Onderwijs

Beter presteren op je werk met behulp van een coach in de buurt Nijmegen

Zou jij graag met behulp van een coach in de omgeving van Nijmegen willen werken aan het verhogen van je presentaties op de werkvloer? Dat kan via MD-act. Bij MD-act worden al 25 jaar coachingstrajecten verzorgt die aanhaken bij uiteenlopende werk gerelateerde thema’s. Staat bijvoorbeeld een gebrek aan zelfvertrouwen jou in de weg om beter te presteren op de werkvloer? Of vind je het samenwerken met collega’s lastig en belemmert dit jouw functioneren? Dan kan een persoonlijk traject bij een coach in de buurt van Nijmegen je concrete hulp bieden.

Maak gebruik van een vrijblijvend intakegesprek

Lijkt het jou prettig om met behulp van een professionele coach nabij Nijmegen te werken aan de knelpunten die jij in je professionele en persoonlijke ontwikkeling ervaart? Kies dan voor een vrijblijvend intakegesprek bij MD-act. Je kunt in de meeste gevallen al binnen twee weken terecht voor deze intake. Tijdens dit gesprek worden jouw vragen en de context hiervan uitgediept en in kaart gebracht. Zo weet je zeker dat je vervolgens een coachingstraject op maat zult krijgen dat individueel georiënteerd is en aansluit bij jouw vragen. Tijdens de sessies worden deze vragen behandeld evenals situaties uit de praktijk. Hierbij maakt de coach gebruik van verschillende methodes voor de begeleiding. Meer informatie over het verloop van het coachingstraject kun je vinden op de website van MD-act.

Waarvoor kun je verder terecht?

Individuele coachingstrajecten worden vorm gegeven aan de hand van de vraag die jij hebt met betrekking tot jouw functioneren op het werk. De vraag kan relateren aan zelfvertrouwen of samenwerken met collega’s maar ook te maken hebben met communicatie. Wanneer je communicatieproblemen ondervindt met opdrachtgevers, collega’s of klanten kan een coach in de buurt van Nijmegen je daarmee helpen. Verder kun je terecht voor onder meer het verhogen van je effectiviteit of het ontwikkelen van leiderschap en specifieke competenties.

https://md-act.nl/