Collectie frima
Image default
Dienstverlening

ICT-advies op maat van uw bedrijf of school

Van de industriebranche tot de logistiek- en warehousingsector, van de onderwijssector tot de zorgsector, van de overheidssector tot de cultuur- en entertainmentsector … De Oaktree Group, een ICT-adviesbureau met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn, geeft ICT-advies op maat van uw bedrijf in eender welke sector. Dat wil dus zeggen dat het bedrijf ook ICT-oplossingen aanbiedt voor in het onderwijs. Ontdek hieronder meer over deze organisatie met een passie voor ICT.

Doe een beroep op de gepassioneerde experten van dit bedrijf

Als u ICT-advies op maat wilt, dan bent u verzekerd dat u goed zit bij de Oaktree Group. Het bedrijf heeft 48 medewerkers in dienst die 14861 werkplekken beheren. En met maar liefst 2124 tevreden klanten kunt u zeker met een gerust hart een beroep doen op de diensten van deze organisatie. Als u specifiek op zoek bent naar ICT-oplossingen voor in het onderwijs, dan staat de Oaktree Group ook voor u klaar. Zo zal het bedrijf uw ondewijsinstelling voorzien van een uitstekende security. Daardoor zijn onder andere uw intellectuele eigendommen beschermd tegen hackers en virusaanvallen. Daarnaast biedt de Oaktree Group Unified Communications aan. Via die dienst voorziet het bedrijf u onder andere van op cloud gebaseerde telefonie-oplossingen.

Contacteer dit gepassioneerde ICT-bedrijf voor ICT-advies op maat

Als u graag ICT-advies op maat van uw bedrijf krijgt of u heeft interesse in de ICT-oplossingen die ingezet kunnen worden in het onderwijs, neem dan contact op met de gedreven medewerkers van de Oaktree Group. Zij staan paraat om uw vragen te beantwoorden en hun expertise te delen met uw bedrijf of school. De contactgegevens van de Oaktree Group vindt u op de website van het bedrijf. Daar vindt u ook meer informatie over de verschillende oplossingen die het bedrijf aanbiedt en de managed services waar u een beroep op kunt doen.