Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Zelfbouw voor een houten overkapping op maat

Wil je een houten overkapping op maat kopen voor in eigen tuin? Bekijk dan het aanbod van Doe Het Zelf Veranda. Dit is dé specialist op het gebied van houten veranda’s en overkappingen. Zij bieden jou een Douglas overkapping bouwpakket, die volledig zelf kunt samenstellen. Dit bouwpakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor de installatie van jouw overkapping. Zo hoef je niet op en neer naar de bouwmarkt om schroeven of bouten te halen. Wil je gebruikmaken van ledverlichtingspots in de overkapping? Bekijk dan de voorgeselecteerde keuze aan ledverlichting van de specialist. Tevens heb je ook verschillende keuzes in dak. Kies bijvoorbeeld uit een houten dak of lichtdoorlatende polycarbonaat platen. Stel jouw droomoverkapping samen en ga aan de slag met je houten overkapping op maat.

Een Douglas overkapping bouwpakket geschikt voor eigen tuin

Doe Het Zelf Veranda biedt jou een Douglas overkapping bouwpakket. Deze overkapping wordt gemaakt met Douglas-hout. Dit is een zeer duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Dit materiaal biedt jou absoluut een overkapping van hoge kwaliteit en is ook nog eens goed bestand tegen de weersomstandigheden van Nederland. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe overkapping, zonder dat deze verweert in de winter. Tevens is dit een onderhoudsvriendelijke houtsoort die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Start met het genieten van uw overkapping het gehele jaar door.

Neem contact op voor al uw installatievragen

Ga jij ook jouw eigen overkapping op maat bouwen in eigen tuin? Overweeg dan een Douglas overkapping bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. De bouwpakketten van deze specialist bevatten een gedetailleerde installatiehandleiding, zodat je gemakkelijk zelf je veranda in elkaar kunt zetten.  Heb je vragen, of wil je meer weten over de installatie van jouw nieuwe overkapping? De medewerkers van deze specialist staan altijd voor jou klaar. Bouw je eigen houten overkapping op maat en start met genieten.