Collectie frima
Image default
Society / Law

Groeneveld GDW

Inmiddels weet u wel wat Groeneveld GDW (bekijk de website) voor u kan doen, maar weet u wel wie Groeneveld GDW zijn? Wij zijn een klein bedrijf in Veenendaal, gespecialiseerd in het incassotraject en gerechtsdeurwaarders. Groeneveld GDW heeft een klein, maar toegewijd team aan mensen die er alles aan zullen doen zodat u het incassotraject snel en correct doorloopt. Wij zijn er groot voorstander van om zo snel mogelijk tot een goede resolutie te komen tussen debiteur en crediteur, daarom begint het incassotraject van Groeneveld GDW ook met een brief die naar de crediteur gestuurd wordt. In deze brief wordt de crediteur aangemaand om aan de betaling te voldoen voordat het incassotraject ingeluid wordt. Zo krijgt de crediteur van Groeneveld GDW een laatste kans om zelf de situatie op te lossen, zonder dat het hele incassotraject doorlopen hoeft te worden. Daar staan wij voor, het snel en correct oplossen van problemen.

Groeneveld GDW in Veenendaal

Groeneveld GDW in Veenendaal begon eerst als een eenvoudig kantoor in Veenendaal waar u naartoe kon voor het incassotraject, maar tegenwoordig kunnen wij u ook helpen als het tijd wordt voor de gerechtsdeurwaarder om in actie te komen. Groeneveld GDW heet niet voor niets Groeneveld Gerechtsdeurwaarders! Dat kwam omdat Oscar Groeneveld, onze oprichter in hart en nieren toch een gerechtsdeurwaarder was, en zijn huidige beroep en bedrijf graag wou herenigen in één efficient kantoor. Groeneveld GDW kan u snel door het incassotraject helpen en haalt alle zorgen van het zelf moeten doen uit uw handen. U kunt alles gewoon aan ons overlaten, u krijgt alleen nog updates over de vorderingen van het incassotraject. De situatie is al zo vermoeiend geworden, Groeneveld GDW haalt deze last nu van uw schouders, zodat u rustig kunt wachten tot u krijgt waar u recht op heeft.

Leer ons kennen

Bent u nou benieuwd wie wij als Groeneveld GDW zijn? Op onze website staat een kleine sectie over ons. U kunt onze geschiedenis opzoeken, en bekijken wie er bij Groeneveld GDW nu in het team zit. Wij willen u graag leren kennen, u ons ook?

 

Gerelateerde artikelen

Cassatieprocedure | Cassatie-advocaten.nl

3 tips voor de optimalisatie van de salarisadministratie

Haarkliniek Belgiƫ