Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Een prachtige urn voor uw overleden huisdier

Het overlijden van een huisdier is altijd een groot verlies. Een gedenkwaardig afscheid is daarom erg belangrijk. Zo kunt u de lege mand of stilte in huis beter een plekje geven. U kunt tegenwoordig bij diverse organisaties terecht om stil te staan bij het overlijden van uw trouwe maatje. In Heelweg kunt u bijvoorbeeld de hulp van dierencrematorium en -begraafplaats het Kolleweidenhof inschakelen. Dit is een organisatie die u helpt om een fijn afscheid voor uw hond, kat of ander dier te realiseren. Zo bestelt u er een bijpassende urn of gedenkteken voor uw huisdier of laat u hem of haar hier begraven of uitstrooien. Ontdek de diensten en service voor een prettig afscheid.

Bekijk het assortiment aan urnen

Bij het Kolleweidenhof heeft u onder andere de keuze uit een breed aanbod aan urnen. Zo kiest u een gedenkteken dat goed bij uw huisdier past. U heeft de keuze uit diverse materialen, zoals aluminium, messing of keramiek. Maak een fijn plekje in huis waar u de as van uw geliefde dier bewaart. Zo blijft uw hond, kat of ander dier een onderdeel van uw gezin. Naast het bestellen van een urn of gedenkteken voor uw huisdier, kunt u er ook voor kiezen om uw huisdier bij deze organisatie te laten cremeren of begraven. Het Kolleweidenhof beschikt over een prachtig terrein waar u een mooi plekje voor uw dier uit kunt zoeken. Het terrein is vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang, zodat u in alle rust uw huisdier bezoekt. Daarnaast beschikt het hof ook over een uitstrooiweide, waar u uw huisdier kunt uitstrooien.

Neem contact op met de medewerkers

Wilt u afscheid nemen van uw huisdier op een manier die bij u past? Of wilt u enkel een urn voor uw huisdier bestellen? Bekijk de uitgebreide service en dienstverlening van deze organisatie of bestel uw urn of gedenkteken voor bij u in huis. U beschikt bij het Kolleweidenhof in Heelweg over uitgebreide mogelijkheden. Neem contact met ze op om uw aanvraag of afscheid te bespreken.

https://kolleweidenhof.nl/