Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar kunt u het best uw display van karton laten bedrukken?

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor uw product? Of juist een manier om een display van karton te bedrukken? Bent u bijvoorbeeld in actief in de promotie? Dan is een display van karton een fantastisch ‘wapen’ om een product, dienst, korting of actie onder de aandacht te brengen. Wist u dat u bij Mudropak – een bedrijf uit Helmond – verpakkingen van het meest hoogwaardige golfkarton kunt laten produceren? U komt de verpakkingen tegen in allerlei uitvoeringen. Wilt u een groot aantal displays van karton laten bedrukken? Of juist weinig? Het wordt voor u geregeld. De totaalleverancier zoekt met u naar dé methode om aan al uw eisen te voldoen. Mocht u advies wensen over hoe u het best verpakken kunt, dan staan de experts u graag te woord. U komt niet alleen bepaalde standaardverpakkingen tegen, maar ook verpakkingen die speciaal voor u op maat gesneden zijn.

Geschiedenis sinds 1993

Het hoogwaardige kartonbedrijf, afkomstig uit en actief in Helmond en omgeving, bestaat alweer sinds 1993 en heeft ruim een kwarteeuw ervaring in het produceren en leveren van kartonverpakkingen op maat. Dat klopt, de totaalleverancier kan niet alleen uw display van karton bedrukken, maar zorgt er ook voor dat deze bij u wordt geleverd. Sinds 1993 is Mudropak dankzij zijn succesvolle werkformule uitgegroeid tot een stabiel en gezond bedrijf. De specialist in kartonverpakkingen levert standaardverpakkingen en producten op maat. Het bedrijf neemt de rol van producent en leverancier op zich en zorgt ervoor dat u snel beschikt over het product naar uw wens. De collectie displays is ruim en omvat onder meer folderbakken, boeken en pallets. Een display van karton bedrukken kan dus in talloze vormen!

Bedruk een duidelijke boodschap

Een persoonlijke boodschap op een display van karton laten bedrukken is nu makkelijker dan ooit. Een kartonnen display heeft meerdere voordelen: karton is bijzonder licht van gewicht en kan heel gemakkelijk getransporteerd worden. Bovendien kan het in iedere gewenste vorm worden gesneden. Neem dus snel contact op met de experts voor een maatwerkdisplay!

https://www.mudropak.nl/