Collectie frima
Image default
Society / Law

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider bevalt uitstekend. Afgelopen jaar besloten wij om in de zomer van 2018 de overstap te maken van bellen via ISDN naar zakelijke telefonie via VoIP. Wij hebben een groothandel in bouwmaterialen. In het magazijn en op de vloer in de winkel hebben we standaard 5 man personeel rondlopen. Verder hebben we nog 2 commerciële mensen in de buitendienst en 4 mensen die op kantoor zitten. De mensen op het kantoor zijn verantwoordelijk voor zaken zoals planning, inkoop en de administratie. Eigenlijk geldt voor alle werknemers op alle afdelingen dat een slechte telefonische bereikbaarheid een hoop problemen kan geven. Daarom hebben we ervoor gekozen om de overstap van ISDN naar VoIP, te laten plaatsvinden in de meest rustige tijd van het jaar. Mocht het telefoonsysteem als gevolg van de overstap tijdelijk uitvallen, dan blijft de schade alsnog beperkt. Onze oude centrale heeft zijn beste tijd gehad en we hadden vernomen dat we met zakelijke telefonie via VoIP enorm konden gaan besparen. Deze besparingen zijn vooral te behalen bij het vervallen van dure onderhoudscontracten waar je mee te maken hebt wanneer je belt via ISDN. Van dure onderhoudscontracten is nu helemaal geen sprake meer. Zakelijke telefonie is tevens vele male goedkoper per minuut. Daarnaast zijn er bij zakelijke telefonie enorm handige toepassingen mogelijk.

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider is een prima keuze gebleken vooralsnog. Het contact en de communicatie met De Nederlandse Provider verliep vanaf de eerste dag zeer soepel. We hadden constant te maken met dezelfde contactpersoon en aanspreekpunt. We kregen al gauw het idee dat ze echt weten waar ze mee bezig zijn. De installatie en daarmee de overstap naar zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider was binnen een dag geregeld. Het systeem heeft tot op heden nog geen minuut plat gelegen. Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider bevalt dan ook prima tot dusver.

Handige toepassingen

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider heeft ook handige toepassingen die voor een bedrijf uitermate geschikt zijn. Zo kan je eenvoudig schakelen van vast naar mobiel. Een ander voordeel van deze vorm zakelijke telefonie is, dat wanneer een toestel bezet is, deze automatisch wordt doorgeschakeld naar een beschikbaar toestel . Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider bewijst dagelijks zijn meerwaarde.