Collectie frima
Image default
Groothandel

Wat is onthardingszout en waarom heeft u het nodig?

Onthardingszout van H. van Namen B.V. wordt gebruikt bij het verwijderen van kalk en calcium uit het water. Zonder deze mineralen is het water zacht en is er geen sprake van kalkaanslag meer. Kalkaanslag heeft ernstige gevolgen voor uw leidingen en apparaten en zorgt ervoor dat deze minder lang mee gaan en slecht functioneren. Met zacht water heeft u deze problemen niet en hoeft u zich geen zorgen te maken over verstopte leidingen en defecte machines. Daarnaast verdwijnt de aanslag op de tegels in uw douche of op de ramen na het lappen net zo goed. Maar wat is onthardingszout eigenlijk en waarom heeft u het nodig?

Onthardingszout

Onthardingszout is niet veel anders dan keukenzout. Het is ook bijzonder goed betaalbaar en een grote investering is niet nodig. U herkent het aan het feit dat het geleverd wordt in grotere korrels of zelfs grote blokken. Vervolgens wordt het in de afwasmachine geplaatst of in de waterontharder. Daar wordt het geleidelijk- en in de juiste hoeveelheden aan het water toegevoegd, zodat de waterontharder de filters kan reinigen en de afwasmachine uw glazen glanzend oplevert.

Zacht water in uw woning en bedrijf

Als u onthardingszout gebruikt kunt u altijd zacht water hebben en dat heeft grote voordelen. De levensduur van uw apparaten groeit met 30% en het verbruik van schoonmaakmiddelen, zeepproducten en (af)wasmiddelen kan met 50% naar beneden. Uw leidingen zijn aan de binnenkant in orde, uw elementen zijn weer schoon en uw apparaten verbruiken minder stroom. U merkt het verschil ook na het douchen, omdat uw huid en haar zachter zijn en minder droog aanvoelen. Textiel komt zachter en mooier uit de wasmachine.

Profiteer van de voordelen van zacht water

Zacht water heeft een grote positieve invloed op uw dagelijkse- en professionele leven. U bespaart geld en uw huishouden of bedrijf wordt milieuvriendelijker. Voor een kleine investering ziet u grote resultaten. Investeer in onthardingszout en de problemen met kalk behoren voorgoed tot het verleden.

https://www.vannamen.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies uit duizenden tegels voor uw keuken of badkamer

Metaal op maat: de voordelen van een gepersonaliseerd product

Douglas hout kopen voor uw droomtuin