Collectie frima
Image default
Groothandel

Kies uit duizenden tegels voor uw keuken of badkamer

Bij van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam, vindt u een groot aanbod aan tegels. De collectie bestaat uit wand- en vloertegels in industriële, klassieke en moderne stijlen. Bekijk meer dan 1.000 soorten wandtegels en 200 soorten vloertegels om tot perfecte combinaties te komen. Bent u op zoek naar vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming? Van Noort BV adviseert en informeert u graag én installeert zelfs de vloerverwarming onder geschikte tegels. Neem een kijkje op de website om meer dan 2.000 tegels te bekijken in de Tegelviewer. Plaats eenvoudig diverse tegels in een badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer om een goed idee te krijgen van hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Dit bedrijf biedt u handige bouwmaterialen aan

Gaat u zelf verbouwen of laat u dit doen door een ervaren bouwkundige? In beide gevallen wilt u natuurlijk, naast de beste tegels, ook de beste bouwmaterialen hebben voor een perfect resultaat. Maak daarom een keuze uit de hoogwaardige bouwmaterialen van Van Noort BV. Denk aan hout, gereedschap, ijzerwaren, leidingwerk en nog veel meer. Alles voor een complete verbouwing schaft u bij dit bedrijf aan. Het voordeel van winkelen bij Van Noort BV is niet alleen het ruime aanbod, maar ook de lage prijzen. Alle bouwmaterialen zijn namelijk verkrijgbaar voor lagere tarieven dan de concurrenten. Daarnaast profiteert u van professioneel en gedegen advies zodat u altijd de juiste en duurzame keuze maakt.

Maak een virtuele tour door de winkel

Wandel gerust eens binnen bij Van Noort BV in Zuidland, in regio Rotterdam om de geheel vernieuwde showroom te bekijken. Wilt u eerst online inspiratie opdoen? Maak dan een virtuele tour door de showroom of stel uw ruimte samen in de Tegelviewer. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met een van de professionele medewerkers. Dit doet u gemakkelijk door te bellen of mailen.