Collectie frima
Image default
Groothandel

Uw rolluik repareren met een nieuwe rolluikmotor of bandopwinder

Mensen hebben verschillende redenen om rolluiken te installeren. Het kan zijn dat u ´s nachts werkt en dus overdag in een donkere ruimte wilt kunnen slapen. Of misschien heeft u een donkere kamer nodig voor het werk dat u doet. Misschien wilt u de zon buiten houden, of juist uw pand beschermen tegen inbraak. Wat de reden ook is, een rolluik hoort goed zijn werk te doen en te openen of sluiten wanneer u dat wilt. Als uw rolluik niet goed werkt, dan is waarschijnlijk een onderdeel van het systeem aan vervanging toe. Shadowparts helpt u in dat geval graag.

Het probleem lokaliseren en oplossen

Shadowparts heeft 35 jaar ervaring met rolluiken en zonneschermen. Daardoor kunnen ze u helpen om het probleem te lokaliseren en het juiste product te bestellen om het op te lossen. Een handmatig rolluik is vaak eenvoudig te repareren omdat in veel gevallen enkel de bandopwinder vervangen hoeft te worden. Het is belangrijk om een bandopwinder voor uw rolluik te bestellen voor de juiste breedte en lengte rolluikband. Dit is afhankelijk van het type en het model van uw rolluik. Als u twijfels heeft, kunnen de experts van Shadowparts u helpen om de juiste bandopwinder te bestellen voor uw rolluik.

Elektrische rolluiken zitten wat gecompliceerder in elkaar

Als u problemen met een elektrisch rolluik ervaart, kan het wat lastiger zijn om de oorzaak van het probleem te lokaliseren en dit vervolgens op te lossen. Meestal is er iets mis met de rolluikmotor. Als u contact zoekt met het bedrijf, dan krijgt u passend technisch advies in uw situatie. Wanneer duidelijk is wat er moet worden vervangen om uw systeem weer werkende te krijgen, kunt u het onderdeel, bijvoorbeeld de rolluikmotor, direct online bestellen.

Ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen

Bij Shadowparts hebben ze een enorme variatie aan onderdelen op voorraad. Daardoor heeft u de bestelling meestal binnen twee werkdagen al in huis. Als u toevallig iets nodig heeft dat ze niet direct beschikbaar hebben, dan wordt het speciaal voor u besteld. Kortom: heeft u nog een rolluikmotor of bandopwinder voor uw rolluik nodig? Bestel het dan in de webshop en profiteer van snelle levering!