Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meld uw zaak aan bij deze advocaat wanneer u wordt verdacht van het plegen van een zedendelict

Als uw naam in verband wordt gebracht met een zedendelict, kan een advocaat van De Strafpleiters u bijstaan. Een zedenmisdrijf is een erg complexe zaak die om nadere uitleg van een gespecialiseerde zedenadvocaat vraagt. In het Wetboek van Strafrecht worden onder andere schennis van de eerbaarheid, aanranding, verkrachting en het in het bezit hebben van kinderporno aangemerkt als strafbare feiten die vallen onder het begrip zedenmisdrijf. Wanneer een verdachte wordt veroordeeld voor een zedenmisdrijf, leidt dit vaker wel dan niet tot een gevangenisstraf. Kom daarom direct in actie en schakel een gedreven advocaat in.

U ervaart geen juridisch geneuzel, maar ontvangt duidelijke uitleg én gedegen advies

Wanneer u De Strafpleiters uit Rijen inschakelt, zal een advocaat u meer uitleg en advies geven over het proces rond een zedendelict. Het eerste gesprek, waarin alles in duidelijke taal wordt uitgelegd, is altijd gratis en vertrouwelijk. Kiest u er vervolgens voor om dit advocatenkantoor in de arm te nemen tijdens uw proces? Dan heeft u altijd direct contact met uw advocaat op haar 06-nummer of e-mail en worden de kosten duidelijk voor u in beeld gebracht. U kunt uw zaak aanmelden wanneer u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen om te worden verhoord op het politiebureau, maar ook wanneer u gedagvaard bent om te verschijnen voor de meervoudige strafkamer van de rechtbank.

Deze advocaten zetten alles op alles om u te helpen

Een advocaat van dit advocatenkantoor zal er alles aan doen om het beste resultaat te behalen wanneer u wordt verdacht van een zedendelict. De advocaat staat u zowel emotioneel als juridisch bij. Op de website van De Strafpleiters kunt u meer lezen over waarom een gespecialiseerde zedenadvocaat essentieel is bij verdenking van een zedenmisdrijf. Bovendien vindt u hier tips en tricks en kunt u uw zaak direct aanmelden. U ontvangt dan al binnen 24 uur persoonlijk bericht.

https://destrafpleiters.nl/