Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze logistiek expediteur te Rotterdam regelt uw transport

Wilt u alle logistiek onder één dak? Dan kiest u voor Hemetex B.V. als uw logistiek expediteur te Rotterdam. Sinds 1976 is deze expert op het gebied van transport actief en volledig op de hoogte van alle ins-and-outs binnen de transportwereld. Naast het uiteindelijke vervoer van uw goederen, richt deze expediteur zich eveneens op de bemiddeling met douanes en andere instanties. Zo nemen zij alle uitdagingen op zich, waar u anders zelf op bedacht zou moeten zijn. Een vakkundig team weet echter precies wat nodig is om uw transport in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat uw goederen in binnen- en buitenland op de bestemde eindlocatie belanden. Deze zorgen worden eenvoudig voor u weggenomen, zodat u geen omkijken heeft naar het transport van uw levering.

Afhandeling van transport

Bij transport komt meer kijken dan enkel het vervoer van goederen. Er is ook aandacht nodig voor regelgeving rondom opslag van goederen en hoe deze vervoerd dienen te worden in vrachtwagens of over zee en door de lucht. Uw logistiek expediteur te Rotterdam volgt en begeleidt uw transport van begin tot eind en daardoor is alles overzichtelijk. Waar eventuele knelpunten liggen, kan zorgvuldig op worden ingesprongen om de doorstroom van het transport te garanderen. Vaak is bemiddeling nodig bij douaneposten, aangezien hier zorgvuldige controle plaatsvindt op transport. Met de juiste documenten kan echter snel worden overlegd waar het transport voor dient en kunnen goederen spoedig worden vrijgemaakt. Vertragingen worden hierdoor vermeden, wat ten gunste is van de algehele dienstverlening voor uw bedrijf.

 

Laat dit bedrijf diverse documenten overhandigen

Uw logistiek expediteur te Rotterdam beschikt over de juiste software, waarmee documenten kunnen worden opgesteld en aangeleverd. Een team van experts weet wat de laatste ontwikkelingen zijn binnen douanezaken, waardoor de documenten eveneens goed aansluiten bij wat verwacht wordt. Uw transport zal hierdoor efficiënt door de douane heen komen en zorgvuldig kunnen worden afgeleverd op de juiste bestemming.

https://hemetex.nl/