Collectie frima
Image default
Groothandel

De stelvoetjes van Marbett

Marbett is het merk stelvoetjes dat Caldic Techniek al sinds 1985 produceert. Dit is een hoogwaardig kwaliteitsmerk waarvan u alleen het beste kunt verwachten. Ze staan bekend om de uitstekende afwerking en universele toepassing. Telkens worden de stelvoetjes alleen maar beter, waardoor u er zeker van bent dat deze stelpootjes veilig zijn en voldoen aan de hygiëne-eisen. Door de productverbeteringen weet u ook dat de kwaliteit goed is en dat het ontwikkeld is met de meest moderne technieken. Het aanbod stelvoetjes van Marbett is zo groot, dat u zeker te weten een van deze stelvoetjes onder uw machine of apparaat kunt plaatsen als u in deze sector zit en een bedrijf heeft.

Stelvoetjes voor verschillende sectoren

Zit u in de conveyor-, machine- of apparatenbouw en heeft u stelvoetjes voor uw machine nodig? Dan raadt deze specialist Marbett aan om te kopen. Deze stelvoetjes zijn kwalitatief hoogwaardig en zorgen voor een goede stabiliteit van uw machine. De materiaalkeuze en hygiënische vormgeving maken de stelvoeten ook ideaal voor toepassing in de voedingsmiddelentechnologie. De Marbett stelpoot is er in verschillende vormen en formaten. Alle soorten stelvoetjes hebben uiteraard hun eigen specificaties. Wilt u bijvoorbeeld een stelvoet met vloerbevestiging, of juist niet? Gelukkig heeft u de keuze bij Caldic Techniek. U filtert namelijk eenvoudig op uw wensen en koopt de stelvoet die u nodig heeft!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een efficiënte oplossing voor uw technische vraagstuk? Laat het dan aan Caldic Techniek over! Zij helpen u met het vinden van een geschikte stelvoet. U maakt eenvoudig een account aan via hun website en bestelt de producten die u nodig heeft voor uw machines. Het is ook mogelijk om persoonlijk advies of meer informatie te krijgen over de producten. Deze experts staan u graag te woord. Via de website vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft. Heb een leven lang plezier van uw machines door hun stelvoetjes te bestellen!