Collectie frima
Image default
Groothandel

Een schuimblusser voor het kantoor kopen om goed voorbereid te zijn op brand

Het zal je maar overkomen: brand op je kantoor. Het is een akelig gezicht. Je hebt geen tijd om na te denken, je moet gelijk in actie komen. Vuur is uitzonderlijk meedogenloos en kan zich binnen de kortste keren door heel het pand verspreiden, waardoor de schade enorm kan zijn. Het is zaak meteen in actie te komen. Hoe doe je dat? Door de brand te blussen voor het zich kan verspreiden. Als het eenmaal is ‘uitgezaaid’, moet de brandweer eraan te pas komen en het duurt dan wel even voor deze de brand gedoofd heeft.

Hoe dek je je in tegen brand?

Om zelf een brand te blussen op de werkvloer, dien je een schuimblusser te kopen. Zonder schuim- of brandblusser wordt het niets en staan jij en je personeel meteen met 0-1 achter. Bij Veiligheid Centraal kun je, behalve een schuimblusser, ook een brandslanghaspel en een rookmelder kopen. zo ben je te allen tijde optimaal voorbereid.

Lokaliseer de brand

Hoe eerder je het vuur gelokaliseerd hebt, hoe groter de kans dat je het kunt doven. Zonder rookmelder moet je vertrouwen op je geur: het duurt dan vaak wel even voor je de rook van het vuur hebt opgemerkt en tegen die tijd kan een enkele schuimblusser vaak al niets meer uitrichten. Je indekken tegen brand doe je uiteraard ook door personeelstraining en een evacuatieplan.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

Je gaat een schuimblusser kopen en bent van plan deze zelf te installeren? Dat kan. Je kunt er ook voor kiezen dit door professionals in het vak te laten dien. Zij zorgen ervoor dat alles optimaal geïnstalleerd is en gegarandeerd werkt. Bovendien hebben de experts kennis van wat de beste plek voor installatie is. Wanneer je een groot bedrijfspand hebt is één schuimblusser vaak niet genoeg en moet je er meerdere kopen om goed voorbereid te zijn.

https://www.veiligheidcentraal.nl/