Collectie frima
Image default
Onderwijs

Taleninstituut The Square Mile: Ontdek een nieuwe wereld door het leren van een nieuwe taal!

Een spoedcursus Engels voor gevorderden. Een taaltraining Nederlands voor expats. Een opleiding Frans, Italiaans, Spaans, Chinees of Turks om met klanten uit Frankrijk, Italië, Spanje, China en Turkije te kunnen communiceren. Voor deze en allerlei andere trainingen bevelen wij taalinstituut The Square Mile van harte aan.

De taaltrainers Duits bij The Square Mile hebben ervaring in branches als ICT, tuinbouw, energie, offshore, ontwikkelingswerk, engineering, gezondheidszorg, industrie, publieke sector, ICT & telecom, logistiek, zakelijke dienstverlening en financiële sector. Ook automotive klanten vertrouwen al jarenlang op The Square Mile. Het talencentrum is lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) en bezoekt in het kader daarvan de jaarlijkse netwerkavonden. Daarbij zijn ook politieke vertegenwoordigers en finalisten van de Duits-Nederlandse Prijs voor Economie bij aanwezig. De laatste DNHK-bijeenkomst vond plaats in het Louwman Museum in Wassenaar. Over die meeting vertelt The Square Mile directeur Richard Brame: “ (…) De Nederlandse finalisten gaven tijdens het ceremonie weer duidelijk aan wat we al langer wisten: om zaken te doen in Duitsland is het essentieel om goed Duits te spreken, je materialen vakkundig te (laten) vertalen en je te verdiepen in de zakelijke cultuur van de deelstaat waarin je opereert. Op deze manier is de uiteindelijke winnaar van deze prijs, Picnic, hard bezig in Duitsland om de markt voor home delivery vanuit de supermarkt te veroveren. (…) ”

We noemden z’n naam al: Richard Brame. Deze Engelsman heeft destijds The Square Mile opgericht met als doel hoogwaardige, zakelijke taalopleidingen aan te bieden die 100% aansluiten bij de wensen en behoeften van de cursisten. Het aanbod is breed. Enkele voorbeelden van cursussen: de taalcursus Nederlands voor beginners, de technische opleiding Chinees en de training Italiaans voor finance medewerkers. Uit eigen ervaring – Richard bekleedde commerciële functies bij onder meer KPN en Sony – weet hij hoe belangrijk het is om de taal van je relaties goed te beheersen. Taalvaardigheden zorgen ervoor dat deuren worden geopend en kansen worden gecreëerd. Brame werkt nauw samen met een hecht team trainingmanagers en taaltrainers. Richard is betrokken en communiceert op een professionele en heldere wijze. Het persoonlijke contact staat hierbij altijd op nummer 1. Richard Brame volgde zelf de opleiding tot zakelijke taaltrainer.

https://www.thesquaremile.nl/