Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Vijf leuke activiteiten voor familiedag

Het organiseren van een familiedag is niet makkelijk. Je moet rekening houden met veel verschillende mensen, kleine kinderen, tieners, jongvolwassenen, en ouderen. Ook moet je rekening houden met de locatie waar je familiedag doorgaat brengen. De locatie van de familiedag is ook erg belangrijk om rekening mee te houden, sommige activiteiten vergen een groot veld of juist een zaal. Heb je geen familiedag, maar een familieweekend, dan kan het leuk zijn om een toernooi te plannen of verschillende activiteiten in te plannen. In deze blog geven we je inspiratie, zodat je volgende familiedag of weekend onvergetelijk wordt. 

 

Voetbal

Deze sport is welbekend bij alle generaties. Voetbal is de perfecte sport voor een familie toernooi. Wanneer je een toernooi gaat inplannen voor familiedag is het belangrijk dat je een goede mix van sterke voetballers en minder ervaren voetballers bij elkaar in teams zet. Familieleden die minder goed ter been zijn kunnen scheidsrechter of grensrechter zijn. 

 

Hockey

Als je beschikking hebt tot iets meer geld, dan is een hockeytoernooi ook heel leuk. Er zijn voor een hockeytoernooi meer materialen nodig zoals: hockeysticks, hockeydoelen, hockeyballen, en bescherming. Hockey vergt iets meer tijd, omdat niet iedereen even bekend is met de puntentelling en ander regels van hockey. Met hockey is het belangrijk dat je aan de veiligheid van je familieleden denkt om de familiedag zo leuk mogelijk te houden. 

Maak dus gebruik van de benodigde bescherming en andere materialen.

 

Tafeltennis

Tafeltennis is de perfecte sport als je een dagje hebt gepland met meerdere activiteiten. Dit spel kan namelijk kort of lang gespeeld worden, want je kunt zelf bepalen tot welke punten je speelt. Dit is een relatief goedkope activiteiten, vaak heeft iemand in de familie al tafeltennis sets, of kun je ze goedkoop aanschaffen online. 

 

Beachvolleybal

Is de volgende datum van je familie dag of weekend in de zomer. Huur dan een beachvolleybal plek op het strand af. Dit is de ideale activiteit voor de actieve familieleden. De andere familieleden die iets minder actief zijn in de zomer kunnen tegelijkertijd genieten van het water en de zon. Beachvolleybal is een openlucht teamspel dat wordt gespeeld op een door een net gescheiden zandveld. 

 

https://hockeypartner.nl/hockeydoelen