Collectie frima
Image default
Onderwijs

Motorrijles in Almere, professioneel en dichtbij

Woon je in Almere en denk je erover om motorrijles te volgen om een motorrijbewijs te halen? Ga dan eens langs bij Verkeersschool RUUD, een gerenommeerd adres met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. De instructeurs zijn bijzonder goed opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen. Vraag gerust een proefles aan en proef de prettige en professionele sfeer van deze verkeersschool. Motorkleding hoef je niet mee te nemen, want die ligt al voor je klaar.

Persoonlijke aandacht

Omdat ieder mens anders is, sluiten de instructeurs van Verkeersschool RUUD altijd aan bij jouw eigen tempo en niveau. Samen met je instructeur bepaal je hoe vaak per week les wilt en welk lespakket voor jou het meest geschikt is. Er zijn meerdere pakketten beschikbaar, zodat er altijd wel één is, die past bij jouw situatie. Zo werken jullie samen toe naar het praktijkexamen. Ook voor mensen met faalangst is het heel goed mogelijk een motorrijbewijs te behalen. Hiervoor heeft Verkeersschool RUUD speciale lessen ontwikkeld, die je leren met je angst om te gaan. Zo wordt het volgen van motorrijles in Almere mogelijk voor iedereen die graag op de motor het verkeer in wil.

Examen doen

Je doet op drie momenten examen. In de eerste plaats wordt het theorie-examen afgenomen, waarin je laat zien over voldoende kennis te beschikken. In de praktijk volgt het examen ‘bijzondere verrichtingen’. Je laat zien dat je de techniek beheerst om de motor te besturen en onder controle te houden. Tot slot volgt het examen ‘verkeersdeelname’, waarbij het gaat om inzicht in de positie op de weg en kijktechniek. Motorrijles volgen in Almere bij Verkeersschool RUUD zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent om het examen met goed gevolg af te leggen. Niet voor niets heeft deze rijschool een zeer hoog slagingspercentage.

https://verkeersschoolruud.nl