Collectie frima
Image default
Onderwijs

Met een goede mode opleiding kom je beslagen ten ijs

Als je in mode retail werkzaam bent is het belangrijk om met enige regelmaat een mode opleiding te volgen. Als werkende ben je immers vandaag de dag nooit uitgeleerd. Nieuwe ontwikkelingen volgen, nieuwe inzichten leren kennen, allemaal zaken waar je je voordeel mee kunt doen als je de klanten in jouw modewinkel goed van dienst wilt zijn. Een verkoper met kennis van zaken wordt zeker gewaardeerd. Hieruit blijkt immers ook je liefde voor het vak. Met de juiste kennis kun je weer even vooruit en zal je merken dat het zowel voor jou als voor je klanten prettig is om deze nieuwe vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Veel klanten waarderen deskundig mode advies

Er zijn veel klanten die het waarderen als ze mode advies krijgen. Niet iedereen is er even goed in om de juiste outfit te kiezen. Als een klant naar een speciale gelegenheid gaat zoals een feest, een zakelijke bijeenkomst of een sollicitatiegesprek dan willen zij maar wat graag advies over hun outfit. Als je een mode opleiding heeft gevolgd kunt je jouw klanten hierin goed adviseren. Styling is een erg belangrijk onderdeel van jouw taken als verkoper in een modewinkel. Ook de wijze van presentatie van de collectie is belangrijk, alsmede assortimentskennis en kennis van de stoffen waarvan de kleding is gemaakt. Steeds meer mensen kopen hun kleding milieubewust en willen bijvoorbeeld niet dat deze door kinderen is gemaakt. Als je deze informatie kunt verstrekken zal je zeker waardering krijgen en een hogere omzet.

Een betrouwbare mode opleiding volgen doe je bij Detex

Er zijn online tientallen, misschien wel honderden, links te vinden naar mode opleidingen. Het is dan de kunst om de juiste eruit te pikken. Detex Opleidingen is een goede keuze. Zij bieden een korte en compacte mode opleiding aan die je in 5 dagen volledig bijspijkert met de juiste kennis waar jij als verkoper jouw voordeel mee kunt doen. Je kunt op de website direct jouw aanmelding regelen en hier leest je ook meer informatie over de inhoud van de cursus.

https://www.detex.nl