Collectie frima
Image default
Onderwijs

Zo handig is een cursus keuren elektrisch gereedschap voor uw bedrijf

De cursus keuren elektrisch gereedschap is erg handig voor uw bedrijf. Als u een medewerker deze cursus laat volgen kan hij of zij daarna alle elektrische apparaten binnen het bedrijf keuren. En dat gebeurt niet zomaar maar conform de officiële NEN 3140 norm. Hierin zijn criteria opgenomen waaraan een apparaat moet voldoen om veilig te kunnen worden gebruikt. Deze norm komt tijdens de cursus uitgebreid aan bod. Daarnaast leert de cursist tijdens de cursus keuren elektrisch gereedschap te werken met een testapparaat.

De inhoud van de cursus voor het keuren van elektrisch gereedschap

Tijdens de cursus keuren elektrisch gereedschap leert u in de praktijk hoe u verschillende apparaten moet keuren. Het gaat dan om apparatuur die geschikt is voor zowel 230 als 400 volt. Het keuren gebeurt met een apparatentester, deze kunt u zelf aanschaffen of u gebruikt tijdens de cursus een leenapparaat. Daarnaast leert u uiteraard het nodige aan theoretische kennis die nodig is om de keuringen goed te kunnen uitvoeren. Door apparatuur te testen voorkomt u dat ondeugdelijke apparaten gebruikt blijven worden. Afgekeurde apparaten moeten direct worden vervangen of gerepareerd alvorens ze weer beschikbaar mogen worden gesteld.

Volg nu de cursus keuren elektrisch gereedschap

Wilt u ook dat het gereedschap in uw bedrijf altijd veilig is voor gebruik? Laat dan een medewerker de cursus keuren elektrisch gereedschap volgen of volg deze cursus zelf. U kunt zich direct inschrijven bij Omega Training & Inspectie. De cursus is te volgen op verschillende locaties in Nederland, u hoeft er dus nooit heel ver voor te reizen. De cursus duurt slechts één dag en kost 199 euro exclusief BTW. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers een smakelijke lunch aangeboden. Na afloop bent u volledig op de hoogte van alle regels die gelden bij het keuren en gebruiken van elektrisch gereedschap. Bij interesse van meer medewerkers binnen uw bedrijf kan de cursus in overleg ook in company worden gegeven.

https://omegatraining.nl/