Collectie frima
Image default
Society / Law

Schuifpuien breiden de leefruimte uit naar buiten

Schuifpuien bieden u een eenvoudige doorgang van binnen naar buiten. Barbecueën met vrienden op het terras of ’s avonds een glas wijn drinken op het balkon – zoveel redenen om (toch nog even) lekker naar buiten te gaan. De schuifpuien van Schipper Ede zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan afmetingen en uitvoeringen. Uw keuze hangt volledig af van de stijl van het huis en de persoonlijke smaak. Een bijkomend voordeel: ze bieden grote glasoppervlakken en dus veel licht – zonder veel ruimte in beslag te nemen als ze geopend zijn.

Schuifpuien zijn inbraakwerend

Hoewel alle schuifpuien kinderlijk eenvoudig te bedienen zijn, bieden ze volledige veiligheid. Dit is belangrijk omdat deuren een populair doelwit zijn voor inbrekers. Schipper Ede biedt daarom schuifpuien met een uitstekende beveiliging tegen inbraak. Naast inbraakbeveiliging biedt speciale beglazing ook een uitstekende thermische isolatie en geluidsisolatie.

Heeft u niet voldoende ruimte voor een deur?

Er is voldoende vrije ruimte nodig om een klassieke deur te openen. Als dit niet het geval is, komt het grootste voordeel van een schuifpui naar voren: ze kunnen worden geopend en gesloten zonder veel extra ruimte in beslag te nemen, omdat ze geen draaibare ruimte nodig hebben. De deuren kunnen via een rail worden geopend en lopen dan parallel aan de muur. Sommige schuifpuien worden in de muur geschoven. Een dergelijke constructie is echter technisch complex. Schuifpuien worden vooral daar gebruikt waar de ruimte beperkt is.

Tussen binnen en buiten

Met een schuifpui valt de optische scheiding tussen buiten en binnen weg en ze roepen de aard en sfeer van de tuin in het huis op. Op deze manier kunt u van uw terras een leefruimte maken en uw leefruimte uitbreiden – ongeacht het weer en op elk moment van het jaar.

Vanzelfsprekend kunnen de professionals van Schipper Ede u alle mogelijke design varianten aanbieden, ook in ongewone afmetingen en voor elk type architectuur in de gewenste kwaliteit. Dit geldt ook voor het beslag van hoge kwaliteit. Ze garanderen een veilige werking en een hoog bedieningscomfort, bijvoorbeeld door de aangenaam rustige loop van de schuifelementen. Zij geven u graag gedetailleerde informatie over de beschikbare houtstructuren en kleuren. Neem daarom gerust contact met hen op.