Collectie frima
Image default
Banen en opleidingen

Bakwagenchauffeur C

Bakwagenchauffeur C

BURGH-HAAMSTEDE
40 uur,
6 dagen per week
MBO, HAVO, VWO
13,00 per uur

Ben jij gesetteld in omgeving walcheren, beschik jij over rijbewijs c/ce en ben jij toe aan een nieuwe aanmaning als bakwagenchauffeur? wij zijn voor een opdrachtgever in burgh-haamstede op zoek naar een bakwagenchauffeur die aan de slag wil in de horecasector grossierderij.

Hoe ziet jouw baan er bij deze opdrachtgever uit?

Het is 04. 00 en je wekker gaat af, aldaar jouw werkdag tussen 05. 00 – 06. 00 begint. Jouw werkdag lancering in burgh-haamstede waarbij je producten inlaad die afgeleverd willen worden bij de klanten. Als chauffeur ben je aansprakelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, café ‘s, ziekenhuizen en voetbalkantines. Je controleert voorafgaand goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goed chauffeur op de weg en krijgt ( en neemt ) de tijd om de producten beleefd af te leveren. Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de consument is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtauto beleefd af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider.

Wat bieden wij?

Goed goedje : de vrachtauto, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit. een honorarium homoloog cao en werkervaring ; een professionele werkomgeving een team met kerks collega ‘s! De chauffeur die wij zoeken:

Heeft bij voorkoop rijervaring in een gelijksoortige functie als loopjongen ; is communicatief vaardig en vind het leuk om de beste service te verstrekken ; heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is degelijk ; is gezeten binnenshuis een straal van 25 kilometer rondom burgh-haamstede ; krijgt een vaste route met regelmatige werktijden. lijkt dit jou een leuke baan én voldoe jij aan de inmanen? solliciteer dan door hieronder op de sollicitatie button te overbrieven!

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/nieuwe-collega.html