Collectie frima
Image default
Banen en opleidingen

Black Belt training in Amsterdam: wat is het?

L6Sigmacoach is een coachingsbedrijf niet zo ver van Amsterdam dat zowel kleine ondernemingen als multinationals helpt om een betere structuur te creëren binnen hun bedrijf. Ieder bedrijf kan bij deze expert cursussen en trainingen volgen die de bedrijfscultuur ten goede komen. Je leert onder andere hoe zowel jij als je medewerkers efficiënter kunnen werken. Iedere handeling heeft als doel om je bedrijf succesvoller te maken en meer waarde te creëren binnen het team. Op lange termijn kan je namelijk met de juiste hulp een hogere klantenwaarde genereren en onnodige kosten detecteren en uitsluiten. Het gevolg? Een grotere winstmarge en een gezondere onderneming.

Technieken uit de gevechtssport

L6Sigmacoach heeft verschillende trainingen in haar assortiment. Zo ook de Belt trainingen. Deze werken ongeveer volgens hetzelfde principe als de riemen die worden uitgedeeld in het karate. Wanneer een sporter een bepaald niveau heeft bereikt of bepaalde skills heeft ontwikkeld, wordt hij beloond met een riem in een specifieke kleur. De kleuren beelden als het ware de vooruitgang uit. Dat is precies wat bovengenoemd bedrijf ook hanteert als werkwijze. De laatste en meest intensieve training van L6Sigmacoach, in de buurt van Amsterdam, is de Black Belt training. Tijdens deze training wordt zowel je team als je bedrijf bestudeerd, om te kijken waar de moeilijkheden zich voordoen. De coach reikt jullie handige handvaten aan, die later ingezet kunnen worden op de werkvloer.

Haal meer uit je bedrijf en je werknemers

Een heel belangrijke factor in bedrijven waar het vaak wel eens misloopt, is communicatie. Communicatie is de kern, geen enkel bedrijf kan zonder. Tijdens een Black Belt training van eerdergenoemde firma nabij Amsterdam, wordt er gekeken of de communicatie binnen het bedrijf verbeterd kan worden, en hoe dan precies. Er wordt een open gesprek gecreëerd waar ruimte is voor ieders mening. Iedere medewerkers krijgt advies mee dat ze kunnen uitproberen van zodra ze weer op het werk zijn. Al deze inspanningen geven de werkstructuur van je bedrijf gegarandeerd een boost. Ben je geïnteresseerd in een Black Belt training van deze firma in de buurt van Amsterdam? Breng dan zeker een bezoekje aan hun website en neem contact met hen op.

https://l6sigmacoach.nl/